Noțiune de căutare

Responsabilitate socială Health And Safety Days la Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
Joc interactiv „Cât de zgomotos e prea zgomotos?” la Schaeffler România Imagini: Schaeffler

18.05.2023 | Brasov

  • Health and Safety Days s-a desfășurat la nivel global în toate locațiile Grupului Schaeffler
  • Zgomotul - principalul subiect al evenimentului
  • Sute de angajați au avut parte de activități și workshopuri interactive

Responsabilitatea socială se face auzită la Schaeffler România cu ocazia Health and Safety Days. Cu focus constant privind promovarea unei puternice culturi a siguranței, compania a luat parte la evenimentul global în cadrul căruia zgomotul a fost subiectul principal. Urmărindu-se o implicare activă a angajaților în ceea ce privește cultivarea unui mediu de lucru sigur și responsabil, în toate locațiile din întreaga lume au avut loc diverse activități interactive, workshop-uri și training-uri.

Eveniment global dedicat Sănătății și Securității la Schaeffler Romania
Health and Safety Days este un eveniment global dedicat tuturor angajaților Schaeffler, care a fost marcat de o multitudine de activități interactive menite să aducă la cunoștință angajaților pericolele la care se expun atunci când vine vorba de zgomot. În acest fel, toate locații Schaeffler, inclusiv locația din Brașov, a adus în prim plan creșterea gradului de conștientizare a efectelor zgomotului asupra auzului, siguranței și calității vieții.

Zgomotul – subiectul principal care s-a făcut auzit pe parcursul evenimentului
Deși nu conștientizăm, auzul nu doarme niciodată. Atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi, expunerea la zgomot poate avea efecte negative asupra sănătății, iar acest lucru a fost reprezentat prin intermediul mai multor activități de prevenire a pierderii auzului, sub diverse formate. În acest fel, la Schaeffler au fost prezentate mai multe soluții privind îngrijirea auzului, atât în birouri cât și în zona de producție. Stresul poate, de asemenea, afecta auzul, așadar au fost oferite sfaturi practice de la specialiști în domeniu, pentru reducerea acestuia.

Departamentul de Sănătate și Siguranță a organizat diverse activități și workshopuri pe tema protecției auzului
Agenda evenimentului desfășurat la Schaeffler România a fost una complexă și diversă, înglobând sesiuni de training, workshopuri și quiz-uri cu premii, organizate atât live, cât și online. Peste 500 de angajați s-au alăturat inițiativei la nivel local și au participat activ la cele 5 standuri special amenajate. Jocul interactiv „Cât de zgomotos e prea zgomotos?” s-a regăsit pe agenda evenimentului și a implicat expunerea mai multor situații întâlnite în viața de zi cu zi, al căror zgomot generat a fost măsurat în decibeli și analizat pe o scală a potențialului pericol de afectare a auzului. „Metoda STOP”, un alt exercițiu interactiv, a urmărit sublinierea importanței protecției auzului și identificarea unor exemple concrete despre ce anume putem face fiecare dintre noi pentru reducerea zgomotului la locul de muncă. Împinși de curiozitate, angajații au testat și ce înseamnă degradarea progresiva a auzului. Totodată, au putut testa mai multe tipuri de antifoane și au discutat despre utilizarea corectă a acestora.

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare