Noțiune de căutare

Recunoașteri Schaeffler România onorată cu Safety Award de către GE Vernova

Pressrelease Stage Image
Locația de producție Schaeffler din România premiată de Divizia de Energie Eoliană Offshore a companiei americane GE

19.05.2023 | Brasov

  • Schaeffler România a fost premiată în cadrul Supplier Day GE Offshore Wind, dintr-un total de 111 furnizori din 31 de țări
  • Cultură solidă a siguranței la locația de producție Schaeffler România
  • Angajamentul față de siguranța angajaților se reflectă în programele companiei și în soluțiile de digitalizare/ automatizare

Schaeffler România a fost recunoscută ca furnizor cheie de către GE Vernova Offshore Wind business - Divizia de Energie Eoliană Offshore, în cadrul “Supplier Day”, Ziua Furnizorilor, desfășurată în Nantes. Evenimentul a fost dedicat recunoașterii celor mai buni furnizori ai companiei pentru anul 2022. Schaeffler România a fost onorată cu premiul în categoria "SAFETY" dintr-un total de 111 furnizori din 31 de țări.

Acest premiu este o dovadă a angajamentului companiei de a implementa o cultură solidă a siguranței în locația de producție de la Brașov, lucru care este susținut, de asemenea, și de programe speciale, precum ”Top Management as Safety Ambassadors”, prin care este subliniat faptul până la cel mai înalt nivel, siguranța și sănătatea angajaților ocupă o importanță deosebită. În plus, soluțiile de digitalizare și automatizare ale companiei joacă un rol important în creșterea siguranței din producție. Soluțiile de digitalizare și automatizare ale companiei joacă, de asemenea, un rol foarte important în creșterea siguranței la locul de munca. Robotul de sudură dezvoltat și implementat de Schaeffler România pentru sudarea inelelor de dimensiuni mari pentru rulmenți, este un exemplu concret prin care compania utilizează digitalizarea și automatizarea în vederea creșterii siguranței angajaților.

"Suntem mândri de rulmenții de mari dimensiuni produși pentru GE și onorati de această recunoaștere și de încrederea continuă în relația noastră de business. Suntem dedicați consolidării importanței siguranței în tot ceea ce facem și ne bucuram să continuăm colaborarea cu GE Vernova pentru a spori succesul și inovația în industria eoliană offshore”, a declarat Marius Pricop, Director de Fabrică Rulmenți Mari de la Schaeffler Romania.

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare