Noțiune de căutare

Eveniment dedicat angajaților și familiilor acestora Record la Schaeffler România: peste 3.330 de participanți la Ziua Porților Deschise

Pressrelease Stage Image
Lumea Copiilor: gonflabile, entertainment, jocuri, activități sportive și standuri special amenajate

30.06.2023 | Brasov

Schaeffler România a organizat cu succes ediția 2023 a evenimentului emblematic, Ziua Porților Deschise, dedicat angajaților și familiilor acestora, în care copiii au fost invitații de onoare. Evenimentul a atras un număr impresionant de participanți, depășind recordul precedent, cu +1000 participanți. Peste 3.330 de angajați, alături de familii, au avut ocazia de a descoperi universul Schaeffler. Totodată, Ziua Porților Deschise a reprezentat o oportunitate excelentă de a vedea din interior cum funcționează una dintre cele mai importante companii din România, si, de asemenea, de a împărtăși valorile fundamentale pe care Schaeffler le promovează.

Cu o ofertă vastă și variată de peste 40 de activități, organizate pe două domenii esențiale - Lumea Copiilor și Lumea Tehnicii - Ziua Porților Deschise a stimulat simțurile și imaginația participanților de toate vârstele. Fie că au fost atrași de mașina pompierilor, de gustul savuros al mesei servite la cantină sau de punctul de grătar special amenajat, toți s-au bucurat de o experiență memorabilă. Standul de înghețată și Sunday Bar-ul, într-o explozie de gust și culoare, au fost în centrul atenției. Pe lângă acestea, au adus un plus de entuziasm cabinele foto și standurile tematice, precum Standul Safety, care a oferit activități interactive de colectare selectivă și de identificare a echipamentului de protecție adecvat pentru diferite situații de risc.

Lumea Tehnicii a deschis porțile către procesele de producție de ultimă generație ale Schaeffler România. Participanții au avut ocazia unică de a explora diverse domenii tehnice, cum ar fi zona electro, zona CNC și zona de lăcătușerie. În plus, prin intermediul experiențelor interactive, cum ar fi realitatea virtuală, simularea sudurii, realizarea pieselor de șah, gravarea și montarea rulmenților, simulările pe utilaje CNC și altele, specialiștii Schaeffler au oferit o perspectivă captivantă asupra meseriilor căutate pe piața muncii și au inspirat participanții cu oportunități de viitor.

Cu un număr atât de mare de participanți, acest eveniment a demonstrat angajamentul ferm al Schaeffler România față de grija pentru angajați și familiile acestora, precum și dorința constantă de a consolida legăturile cu comunitatea locală. Acest succes deosebit reflectă nu doar popularitatea evenimentului în sine, ci și reputația solidă de care se bucură Schaeffler. Compania rămâne fidelă valorilor sale fundamentale și continuă să depășească așteptările, demonstrându-și implicarea în a crea un viitor mai bun și a influența pozitiv comunitatea locală și industria în ansamblu.

Foto: AS Pictures

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare