Noțiune de căutare

Lansarea Monopostului BS23 Schaeffler și BlueStreamline accelerează împreună în noul sezon Formula Student cu Monopostul BS23

Pressrelease Stage Image
Echipa BlueStreamline lansează Monopostului BS23 realizat și cu produse Schaeffler

04.08.2023 | Brasov

Schaeffler susține echipa de studenți BlueStreamline a Universității Transilvania din Brașov, care a lansat noul monopost pentru competiția Formula Student, realizat si cu produse Schaeffler, made in RO. Formula Student este o competiție internațională de design în care echipe de studenți din întreaga lume concurează între ele cu mașini de curse pe care le-au proiectat și fabricat de la zero. Schaeffler este unul dintre principalii sponsori ai competiției în multe locații, implicând-se in mod concret în a da viață visului de a construi mașini de curse unice studenților pasionați de motorsport.

Dezvoltarea unui monopost nu se bazează doar pe design și performanță, ci și pe expertiza în domeniul mobilității electrice. Astfel, Schaeffler România a răspuns pozitiv provocării de a oferi suport prin produse realizate chiar în fabrica de la Brașov, care au intrat în componenta Monopostului BS23, cu care echipa BlueStreamline va participa la trei competiții internaționale de top, pe marile circuite de Formula 1 din lume în perioada 28 iulie – 28 august: în Portugalia, pe Kartodromo Castelo Branco, în Spania, pe Circuit de Catalunya, Barcelona, şi în Croaţia, pe circuitul Rimac Test Track, Micevec.

Prezent la evenimentul de lansare al Monopostului BS23, care a marcat și 15 ani de existență a echipei BlueStreamline Liviu Jelenski, Sef Serviciu Corporate Engineering Services si reprezentant Schaeffler Romania/Centru R&D, transmite faptul ca „am fost plăcut impresionat sa aflu ca echipa BlueStreamline, in pofida faptului ca 85% din componenta este reprezentata de membri noi, a reusit sa construiască un monopost mai performant decât cel de anul trecut din punct de vedere aerodinamica, raport putere/greutate si sistem electronic. Suntem bucuroși că putem contribui la formarea viitorilor lideri din industria noastră si ca putem sărbători pasiunea, tehnologia și evoluția alături de studenți de top”.

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare