Noțiune de căutare

Eveniment aniversar Schaeffler România: de 19 ani face mișcarea mai eficientă, mai inteligentă și mai sustenabilă

Pressrelease Stage Image
Schaeffler România: locația din Brașov, Cristian (Imagini: Schaeffler)

20.10.2023 | Brasov

  • 19 ani de inovație și performanță în locația de la Brașov
  • Partener de încredere, recunoscut de clienți de prestigiu: GM, Nordex, GE Vernova Offshore Wind
  • Echipa Schaeffler România face diferența în industrie, prin agilitate, expertiză și eficiență

Cu 19 ani de activitate solidă, Schaeffler România s-a impus ca un partener de încredere pentru a face mișcarea mai eficientă, mai inteligentă și mai sustenabilă... Locația din Brașov a demonstrat că își merită pe deplin statutul de a 2-a cea mai mare unitate de producție Grupului, impresionând constant prin recorduri de producției, prin inovații tehnologice remarcabile și printr-o echipa dedicată și talentată, care face diferența în industrie.

Anul 2023 a adus noi inovații în portofoliul locației de la Brașov, prin dezvoltarea Automated WIG welding cell, primul robot de sudură pentru rulmenți industriali din Grupul Schaeffler. Acest robot nu numai că ușurează munca sudorilor, dar produce și o schimbare semnificativă - verificarea automată a sudurilor, ceea ce asigură produse conforme și de calitate superioară. "Această inovație de la Brașov este o dovadă a angajamentului nostru față de inovație și tehnologie de ultimă generație. Arată nu doar competența echipei noastre, dar și potențialul nostru de a contribui la dezvoltarea de produse și soluții de automatizare și digitalizare", așa cum subliniază Directorul General Schaeffler România, dl Ștefan Gulacsi-Gologan.

În aceeași direcție, Schaeffler România și-a crescut capacitățile de producție printr-un contract de finanțare cu Ministerul Economiei. Proiectul aprobat de Minister are în focus dezvoltarea capacităților de măsurare în Centrul de Testare și Validare Schaeffler România prin achiziția a două echipamente, care vor crește precizia de măsurare a coliviilor din plastic, precum si acuratețea anumitor parametrii de pe role. Dezvoltarea Centrului de Testare și Validare Schaeffler România aduce beneficii importante pentru Schaeffler, prin creșterea gradului de eficiență operațională, cât și printr-o contribuție concretă în creșterea calității produselor și serviciilor oferite.

Datorită capacităților deosebite de producție și tehnologice, dar și a know-how-ului specialiștilor din echipă, Schaeffler România a fost recunoscută ca furnizor cheie de către clienți de prestigiu, precum GM, premiu pentru ”Supplier Quality Excellence”, Nordex, premiu pentru „Excellence in Product and Service Quality” și GE Vernova Offshore Wind, premiul la categoria "SAFETY" pentru Schaeffler, dintr-un total de 111 furnizori din 31 de țări. Aceste premii reflectă angajamentul pentru crearea unei culturi a excelenței și siguranței, recunoscând calitatea înaltă a produselor și eficiența proceselor. Totodată, Schaeffler România a fost recunoscută ca o „voce” puternică, cu performanțele economice remarcabile, în cadrul Galei The Voice of Business Award și a Galei Excelenței în Afaceri, susținută de Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Schaeffler a avut, de asemenea, o prezență puternică în topurile locale și naționale, ocupând locul 1 în Brașov și locul 30 în România, în Top 100 Cei Mai Doriți Angajatori în 2023, considerat cel mai cuprinzător instrument de măsurare a nivelului de atractivitate al angajatorilor din Romania. Participanții la studiu consideră Schaeffler România ca fiind un angajator de referință, oferind oportunități de dezvoltare profesională și un mediu de lucru stimulant.

Astfel, atuurile principale ale companiei Schaeffler România sunt astăzi agilitatea de care dă dovadă în zona de productivitate și de retehnologizare continuă, alături de investiții. Prioritatea companiei este să își mențină competitivitatea și să continue dezvoltarea business-ului, prin creșterea gradului de eficiență operațională. Toate aceste realizări și obiective de viitor au fost și pot fi îndeplinite prin extrem de competenta și implicata echipă de angajați ai companiei. „Capacitățile extraordinare, know-how-ul deosebit, agilitatea, dinamismul și eficiența sunt caracteristici fundamentale ale echipei Schaeffler România ”, transmite dl Director General Ștefan Gulacsi.

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare