Noțiune de căutare

Recunoașteri Schaeffler primește distincție de top din partea Forbes România la Best Cities For Business Brașov

Pressrelease Stage Image
Laura Marinescu, Director Industrial Engineering Schaeffler România, a primit cu mândrie distincția oferită de Forbes România Imagini: Schaeffler

06.12.2023 | Brasov

  • Recunoaștere pentru Schaeffler privind contribuția remarcabilă în dezvoltarea economică a Regiunii Brașov
  • Laura Marinescu, Director Industrial Engineering Schaeffler România, a primit cu mândrie distincția oferită de Forbes România
  • Distincția plasează Schaeffler ca un pilon esențial în sprijinirea și accelerarea mediului de afaceri local și național

Forbes, unul dintre cele mai relevante brand-uri de media de business la nivel național, a recunoscut contribuția deosebit de importantă adusă de Schaeffler în dezvoltarea economică a Regiunii Brașov. Cu o prezență activă de aproape două decenii în România, Schaeffler s-a impus ca un pilon esențial în sprijinirea și accelerarea mediului de afaceri local și național, acest premiu plasând compania ca fiind una dintre cele mai profitabile multinaționale din regiune.

Laura Marinescu, Director Industrial Engineering la Schaeffler Romania, a participat la ceremonia de premiere din cadrul evenimentului Best Cities For Business și a primit în numele companiei distincția, care subliniază nu doar performanța financiară, ci și implicarea activă a companiei în modelarea unei dezvoltări economice sustenabile și progresive pentru comunitate.

Schaeffler România este una dintre cele mai puternice locații al Grupului Schaeffler, consolidându-și poziția ca angajator de top cu peste 5.000 de angajați, care livrează produse auto & industriale către clienți globali. Investiția masivă de peste 800 de milioane de euro a plasat locația de producție din România pe hartă, nu doar la nivel regional, ci și la nivel național și global. Expertiza, serviciile și soluțiile companiei sunt foarte căutate și apreciate de o gamă largă de clienți din diferite industrii, cum ar fi industria energiei eoliene.

Brașov, orașul în care Schaeffler România își desfășoară, se profilează ca un redutabil hub economic și cultural în regiunea sa și rămâne una dintre ancorele principale în susținerea și accelerarea dezvoltării mediului de afaceri din țară. Cu o poziție puternică pe piața automotive și în industria turismului, cu proiecte și perspective ambițioase în zona aeronauticii și industriei eoliene, Brașovul are un potențial uriaș de dezvoltare, potrivit participanților la evenimentul Forbes Best Cities For Business, cât și viziunii echipei Schaeffler România, care se implică în mod activ în dezvoltarea potențialului tehnologic, a resursei umane și a sistemului de învățământ din oraș.

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare