Noțiune de căutare

Overview 2023 Atunci când rezultatele vorbesc: Performanțe remarcabile pentru Schaeffler România în 2023

Pressrelease Stage Image
Schaeffler România 2023: Excelență și Inovație în retrospectivă Imagini: Schaeffler

22.01.2024 | Brasov

  • Recunoașteri notabile din partea clienților și autorităților
  • Schaeffler în topurile celor mai buni angajatori în 2023
  • Programe, evenimente și inițiative cu impact pentru comunitate și educație

Inovarea și excelența definesc evoluția remarcabilă Schaeffler România în 2023! Compania a primit recunoașteri notabile pe parcursul anului care tocmai s-a încheiat, precum clasarea pe primul loc la nivel de județ în Topul Național al Companiilor, realizat de Camera de Comerț și Industrie din Brașov, la care se alătură "Supplier Quality Excellence Award" oferit de General Motors și un Safety Award de la GE Vernova Offshore Wind. Govnet România a punctat angajamentul constant pentru o cultură de siguranță la standarde înalte , precum și coeziunea echipei de la Brașov în călătoria către zero accidente de muncă, cu două premii: "Best Safety Program" și "Campaign of the Year in Safety." Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat și Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, cu un Certificat de Apreciere pentru contribuția deosebită adusă proiectelor ce privesc siguranța civică, implicit siguranța propriilor angajați.

Automotive Today a onorat Schaeffler România cu "Efficient Technology Award" pentru dezvoltarea primului robot de sudură pentru rulmenți industriali din Grupul Schaeffler, "Automated WIG welding cell", în timp ce Forbes România a recunoscut contribuția deosebit de importanta adusă în dezvoltarea economică a Regiunii Brașov. Totodată, Transilvania Business a premiat compania în cadrul galei "The Voice of Business Award", pentru o prezență robustă în economia locală și un jucător semnificativ în ecosistemul industrial al României.

Schaeffler a obținut poziții de top și în clasamentele naționale, ocupând locul 1 în ediția din 2023 a studiului "100 Most Desired Employers" realizat de Catalyst Solutions la nivel local și locul 30 la nivel național. Platforma UndeLucram.ro a plasat compania pe locul 7 în Topul celor Mai Buni 100 de Angajatori pentru care să lucrezi în 2023, secțiunea Producție Industrială.

În cadrul Grupului, locația din Brașov a ajuns în finala Schaeffler Award la categoria Sustenabilitate, cu proiectul "Green & Lean CO₂STING". De asemenea, compania a participat la conferințe naționale și internaționale, luând parte la dezbateri, în roluri de keynote speakers la evenimente precum Conferința INTEK, Expo-Conferința FACTORY 4.0 București, CEO Leaders Debate la Romanian Automotive Forum and the Awards for Excellence.

Lansarea programului Management Trainee a oferit o nouă oportunitate de carieră pentru absolvenții cu potențial de leadership, care vor avea oportunitatea de a lucra alături de conducerea de top a companiei, pe o durată de 13 luni. Evenimente de anvergură precum Ziua Porților Deschise, Noaptea Cercetătorilor Europeni, campanii de responsabilitate socială precum #CinaCuFolos, Fă o bucurie cu o jucărie și alte proiecte de caritate, au consolidat reputația de angajator puternic și responsabil.

Anul 2023 #inimagini poate fi urmarit pe pagina de Facebook Schaeffler Romania

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare