Noțiune de căutare

Anunț publi Dezbatere publică

Pressrelease Stage Image

13.05.2024 | Brasov

Schaeffler România SRL cu sediul în Cristian, Aleea Schaeffler nr. 3, jud Brașov, aduce la cunoștința celor interesați organizarea dezbaterii publice, privind solicitarea de emitere a revizuirii autorizaţiei integrate de mediu pentru: “Topirea, elaborarea şi turnarea centrifugală a aliajelor neferoase pe bază de Cu cu o capacitate maximă de utilizare de 40 t/zi”, pe amplasamentul din Cristian, Aleea Schaeffler nr. 3, jud Brașov - activitate încadrată conform Legii 278/2013 privind emisiile industriale, în Anexa 1, pct. 2.5 b) Topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, şi exploatarea de turnătorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb şi cadmiu sau 20 tone pe zi pentru toate celelalte metale și “Brunare/fosfatare cu capacitatea totală a cuvelor de tratare de 40,64 mc”, pe amplasamentul din Cristian, Aleea Schaeffler nr. 3, jud Brașov – activitate încadrată conform Legii 278/2013 privind emisiile industriale în Anexa 1, pct. 2.6 tratarea de suprafață a metalelor sau a materialelor plastice prin procese electrolitice sau chimice, în care volumul cuvelor de tratare este mai mare 30 mc.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 11.06.2024 la ora 16.00, în Cristian, sala Pomul Verde, la adresa strada Lungă, nr. 103, et. 1.

Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului, al activităţii, pot fi obținute la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, str. Politehnicii nr. 3, zilnic de luni până joi între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00, până la data de 11.06.2024.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa de e-mail: office@apmbv.anpm.ro, până la data de 11.06.2024.

Documentaţia pentru susţinerea solicitării se poate consulta la sediul APM Braşov, str. Politehnicii nr. 3, de luni până joi, între orele 9.00-13.00, sau pe site-ul APM Braşov la secţiunea Reglementări/Autorizaţia integrată de mediu/Documentaţii în lucru.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare