Noțiune de căutare

Eveniment dedicat angajaților și familiilor acestora Ziua Porților Deschise la Schaeffler România a înregistrat un nou record: + 3.400 participanți

Pressrelease Stage Image
Ziua Porților Deschise la Schaeffler România Imagini:Schaeffler

28.06.2024 | Brasov

  • Schaeffler România a fost gazda unuia dintre cele mai complexe evenimente dedicate angajaților și familiilor acestora
  • 3400 participanți, 30 grade Clesius, 4 ore de distracție și voie bună
  • Peste 50 de jocuri și activități pregătite în Lumea Copiilor și Lumea Tehnicii

Printr-o acțiune unică care să aducă laolaltă compania, angajații, familiile și prietenii acestora, Schaeffler România a organizat pe 8 iunie evenimentul Ziua Porților Deschise. Cu o participare impresionantă de 3.400 de persoane, depășind numărul de participanți din anul precedent, evenimentul a fost un adevărat succes, oferind o gamă variată de activități și experiențe pentru toate vârstele. Totodată, evenimentul a reprezentat o oportunitate excelentă de a vedea din interior cum funcționează una dintre cele mai importante companii din România și, de asemenea, de a împărtăși valorile fundamentale pe care Schaeffler le promovează.

Într-o atmosferă de sărbătoare, Ziua Porților Deschise a adus împreună angajații și familiile acestora într-un cadru plin de voie bună. Evenimentul a inclus peste 50 de activități diferite, cu noi zone de interes special pregătite pentru acest an. Printre cele deja cunoscute din edițiile trecute, s-au evidențiat standurile gândite și pregătite in house, de diverse echipe de specialiști din companie. Astfel, Standul Safety, organizat de Departamentul de Environmental, Health & Safety (EHS), a găzduit activități educative pentru cei mici, inclusiv testarea cunoștințelor legate de mediul înconjurător și de corpul uman. Standul HR, organizat de Departamentul de Resurse Umane, a oferit tinerilor și părinților acestora o înțelegere mai profundă a direcțiilor de carieră, a modului în care se pot face pregătiri concrete pentru un viitor job și despre cele mai importante instrumente din piață care pot oferi suport în procesul de orientare profesională. Un punct de atracție și, de asemenea, nota de actualitate a evenimentului, a fost expoziția de mașini hibrid și electrice, respectiv au fost prezente la Schaeffler cele mai noi modele de mașini hibrid de la BMW, Mercedes, Audi, VW, Skoda și Ford, alături de un camionul electric.

Standurile Medicale pregătite de Regina Maria și Medlife, colaboratori Schaeffler, au adus în prim plan activități interactive, care au pus accent pe importanța sănătății și a unui stil de viață echilibrat. De asemenea, informații valoroase despre planificarea financiară și investiții inteligente, au fost oferite și susținute la Standul BCR.

În Lumea Copiilor, una din zonele principale de atracție, participanții au fost răsfățați cu diverse activități recreative. Standul de înghețată, toboganele gonflabile și show-ul de baloane de săpun au fost centrul atenției. De asemenea, copiii s-au putut bucura și de activități sportive diverse precum baschet, fussball, badminton sau darts uriaș. Nu au lipsit nici pozele realizate la cabina foto, iar în zona Kids’ Corner, cei mici s-au bucurat de facepainting și workshop-uri tematice.

În cadrul Centrului de Formare Profesională al Schaeffler România, atât participanții mici, cât și cei mari au avut ocazia să exploreze Lumea Tehnicii. Participanții au avut ocazia unică de a explora diverse domenii tehnice, cum ar fi zona electro, zona CNC și zona de lăcătușerie. În plus, prin intermediul experiențelor interactive, cum ar fi realitatea virtuală, simularea sudurii, realizarea pieselor de șah, gravarea și montarea rulmenților, simulările pe utilaje CNC și altele, specialiștii Schaeffler au oferit o perspectivă captivantă asupra meseriilor căutate pe piața muncii și au inspirat participanții cu oportunități de viitor.

Evenimentul a durat 4 ore, în timpul cărora eforturile echipei de organizare și bucuria participanților s-au îmbinat armonios, rezultând într-o zi memorabilă. Cu un număr atât de mare de participanți, acest eveniment a demonstrat angajamentul ferm al Schaeffler România față de grija pentru angajați și familiile acestora. Acest succes deosebit reflectă nu doar popularitatea evenimentului în sine, ci și reputația solidă de care se bucură Schaeffler, fiind una dintre cele mai așteptate și apreciate ocazii de socializare și distracție pe care le oferă compania.

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare