Noțiune de căutare

Ansamble miniaturizate cu bile de recirculare

Ghidaje liniare Schaeffler: Ansamble miniaturizate cu bile de recirculare

Ansamblele miniaturizate cu bile de recirculare (pe două sau patru rânduri) sunt lagăre fixe liniare cu bile fără colivie, cu prestrângere pentru curse nelimitate. Un ansamblu constă din cel puțin un cărucior de ghidare cu câte o faţă de referinţă și o șină de ghidare.

Ansamblele preiau forţele din toate direcţiile, nu și în direcţia de mişcare, şi momentele în jurul tuturor axelor. În cazul ansamblelor cu două rânduri există două rânduri de elemente rulante aflate în contact în patru puncte cu căile de rulare. Ansamblul KUME ..- C are patru rânduri de elemente de rulare cu contact în două puncte la căile de rulare, care transmit forțele la un unghi de contact de 45 °.

Ansamblele cu bile de recirculare sunt inoxidabile datorită oțelurilor utilizate pentru corpurile portante și pentru șine.

Spre catalogul de produse medias

Ghidaje liniare Schaeffler: Ansamble miniaturizate cu bile de recirculare pe două rânduri

Ansamble miniaturizate cu bile de recirculare pe două rânduri

Aceste ghidaje sunt lagăre fixe liniare, cu prestrângere, pentru curse limitate şi nelimitate. Au o capacitate de încărcare medie, iar capacitatea de preluare a momentelor este medie până la înaltă. Structura lor modulară permite schimbarea şinei şi a căruciorului în cadrul unei clase de interschimbabilitate şi precizie. Acest lucru simplifică montarea ghidajelor, înlesneşte procurarea pieselor de schimb şi are ca rezultat aprovizionări foarte economice.

Corpurile portante şi şinele de ghidare sunt inoxidabile. Pentru protejarea împotriva contaminării sistemului de rulare, părţile frontale ale căruciorului de ghidare au garnituri. Cărucioarele sunt lubrifiate şi se pot lubrifia ulterior. Şinele şi cărucioarele sunt disponibile şi în varianta lată.

Spre catalogul de produse medias

Ghidaje liniare Schaeffler: Ansamble miniaturizate cu bile de recirculare pe patru rânduri

Ansamble miniaturizate cu bile de recirculare pe patru rânduri

Ansamblele miniaturizate cu bile de recirculare pe patru rânduri sunt ghidaje gata de montaj pentru curse nelimitate. Au capacitate de încărcare şi rigiditate înaltă până la foarte înaltă.

Corpurile portante şi şinele de ghidare sunt inoxidabile. Pentru protejarea împotriva contaminării sistemului de rulare, părţile frontale ale căruciorului de ghidare au garnituri. Prin rezervorul de lubrifiant se pot prelungi intervalele de lubrifiere ulterioară.

Cărucioarele sunt lubrifiate şi se pot lubrifia ulterior.

Spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare