Noțiune de căutare

Produse digitale

Pentru clienții noștri, oferim sisteme și componente inteligente conectate care pot fi integrate perfect în aplicațiile lor generale. Pentru a oferi clienților noștri cel mai bun sprijin posibil în optimizarea propriilor procese, produse și servicii, extindem continuu gama noastră de servicii digitale scalabile. Un bun exemplu este OPTIME, soluția noastră, aplicație pentru monitorizarea automată a stării controlată de senzori pentru instalații și echipamente industriale.

Soluțiile inteligente și digitale de la Schaeffler sunt utilizate într-o mare varietate de proiecte ale clienților. Schaeffler va folosi această experiență pentru a-și dezvolta în continuare gama de produse bazate pe platformă și astfel să răspundă cerințelor clienților într-un mod rapid și flexibil.

Serviciile digitale de la Schaeffler sunt ușor accesibile și sporesc disponibilitatea mașinilor și echipamentelor, precum și calitatea proceselor. Sunt furnizați parametrii procesului, declarații specifice făcute cu privire la condițiile mașinii și măsurile necesare luate în prealabil sub forma serviciilor digitale.

Schaeffler Digital Solutions GmbH, o filială a Grupului Schaeffler, dezvoltă și integrează software-ul de autinity bazat pe web. Acest software este capabil să achiziționeze și să proceseze seturi de date întregi de la cele mai variate mașini, datorită gradului său ridicat de compatibilitate cu sistemele, senzorii și controlerele existente

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare