Noțiune de căutare

Produse & Soluții
Pentru Tehnologii Automotive, Automotive Aftermarket și Industrie

Componente, sisteme și servicii de înaltă precizie

Cu produsele și serviciile sale inovatoare, Schaeffler este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile. Producem componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații de propulsie și șasiu, precum și soluții pentru rulmenți pentru un număr mare de aplicații industriale.

Divizii

Produse inovatoare pentru vehicule cu sisteme de propulsie bazate pe motoare cu ardere internă, precum și pentru vehicule hibride și electrice.

Automotive Aftermarket

Divizia de Automotive Aftermarket oferă piese de schimb și soluții inovatoare de service, la nivel mondial, la calitatea produselor originale.

Conţinut disponibil momentan doar în limba engleză.

Portofoliu vast de soluții de rulmenți și o gamă largă de servicii, inclusiv produse de întreținere și sisteme de monitorizare.

Conţinut disponibil momentan doar în limba engleză.

Produse digitale

Soluțiile inteligente și digitale de la Schaeffler sunt utilizate într-o mare varietate de proiecte ale clienților.

Serviciile digitale de la Schaeffler sunt ușor accesibile și sporesc disponibilitatea mașinilor și echipamentelor, precum și calitatea proceselor.

Schaeffler Digital Solutions GmbH, o filială a Grupului Schaeffler, dezvoltă și integrează software-ul de autinity bazat pe web.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare