Noțiune de căutare

Soluții personalizate pentru piața secundară auto

Divizia Automotive Aftermarket se ocupă de afacerile noastre globale cu piese de schimbOferim soluții inovatoare pentru reparații, de o calitate proprie echipamentelor originaleSub patru mărci - LuK, INA și FAG -, oferim sisteme de ambreiere și debreiere și aplicații pentru motor, cutia de viteze și șasiu.Toate componentele se potrivesc perfect unul cu altul, ceea ce face posibilă o reparație rapidă și profesionistă.Cu marca noastră REPXPERT, oferim servicii cuprinzătoare industriei de reparații, prin seminare de instruire, asistență pentru reparații prin intermediul hotline-ului nostru, informații tehnice pe pagina web REPXPERT, precum și scule speciale.

Autoturisme

Fie că este vorba despre cutia de viteze, motor, sau șasiu, veți găsi mărcile noastre în aproape toate autovehiculele noi. De aceea putem oferi soluția potrivită pentru orice reparație, cu o calitate de echipament original.

Cu componente potrivite ca să funcționeze perfect împreună, precum și seturi și kit-uri de reparație combinate individual, înlocuirea pieselor este necomplicată, eficientă și profesionistă.Prin colaborarea strânsă cu colegii noștri de la Echipamente originale, dispunem întotdeauna de cunoștințe detailate despre cerințele autovehiculelor, putând astfel oferi un portofoliu de produse ingenioase pentru toate clasele de autovehicule.

Autovehicule comerciale ușoare

Pentru o reparare rapidă și ușoară a autovehiculelor comerciale ușoare, oferim o gamă largă de produse pentru cutia de viteze, motor și șasiu.Soluțiile noastre pentru reparații și piesele de schimb demne de încredere fac montarea necomplicată și scurtează perioadele costisitoare de nefuncționare.

Deoarece produsele noastre pentru autoturisme se pot folosi și pentru autovehiculele comerciale ușoare, le veți găsi și în segmentul autoturisme.

Autovehicule comerciale grele

Perioadele lungi de funcționare și costul total scăzut al deținerii autovehiculelor sunt priorități principale pentru companiile care operează parcuri de vehicule și cele de transport.Activitatea de transport rutier are nevoie, prin urmare, de parteneri profesioniști, care să ofere soluții demne de încredere.

Și aici intervenim noi:gama noastră largă de componente și soluții de reparație, special destinate autovehiculelor comerciale grele, nu vă oferă numai produse de o calitate de echipamente originale.Soluțiile noastre inteligente prelungesc intervalele dintre lucrările de service și reduc perioadele de nefuncționare a vehiculelor.Aceasta sporește gradul de utilizare a autovehiculelor și reduc costul total al deținerii acestora.

Tractoare

O durată lungă de viață și o mare economicitate – ne-am conceput special gama de produse pentru tractoare, astfel încât să satisfacem cerințele agriculturii.

Aceasta vă permite să vă gestionați terenul non-stop, într-un mod fiabil.

Știri și servicii

Oferim partenerilor, distribuitorilor și garajelor noastre mult mai mult decât produse de înaltă calitate și inovatoare. Pe lângă soluțiile de reparații inteligente pentru piața de piese de schimb, primiți de la noi și servicii complete.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare