Noțiune de căutare

Produse și soluții pentru industria viitorului

Toate produsele în Privire de ansamblu

Portofoliul de produse în domeniul industriei include rulmenți, lagăre de alunecare, tehnologii de antrenare liniară și directă precum și prestări de servicii cum ar fi produse de întreținere și sisteme de monitorizare. Schaeffler oferă o gamă largă de soluții de rulmenți, de la rulmenți de mare viteză și de înaltă precizie, cu un diametru milimetric, până la rulmenți mari cu un diametru de mai mulți metri. În acest context, produsele inteligente și rețeaua de componente devin din ce în ce mai importante.

  • Rulmenţi și lagăre de alunecare
  • Ghidaje liniare
  • Produse de întreținere
  • Servicii de întreținere
  • Mecatronică
  • Servicii digitale

spre portofoliul de produse

Soluții Schaeffler pentru industria eoliană, industria feroviară, automatizări industriale și multe altele

Soluții Schaeffler pentru turbine eoliene, centrale hidroelectrice și centrale solare

Soluțiile de rulmenți și de sistem de la Schaeffler ajută la realizarea căilor ferate ale viitorului într-o lume dinamică. Și într-un mod sigur!

Soluții Schaeffler pentru unelte electrice, fluide, transmisii industriale, pneumatică, marină, motoare electrice, instituții publice și private, încuietori și armături, aparate electrocasnice și infrastructură

Soluții Schaeffler pentru utilaje de construcții, utilaje agricole, utilaje de transport uzinal, macarale, conveioare, ascensoare și transmisii mobile

Soluții Schaeffler pentru mașini de tipografie, tehnică medicală, alimente și ambalaje, produse Productronic, mașini pentru materiale textile, mașini-unelte, mașini pentru prelucrarea lemnului, materiale plastice și cauciuc, asamblare și manipulare și roboți industriali

Soluții Schaeffler pentru elaborarea și prelucrarea metalelor, extragerea și prelucrarea materiilor prime, celuloză și hârtie și sisteme de foraj și transport

În domeniul aviaţie şi astronautică, Grupul Schaeffler este un producător important de rulmenți de înaltă precizie pentru motoare de avioane și elicoptere, precum și pentru aplicații spațiale.

Soluții Schaeffler pentru LEV, biciclete și sport, motociclete și vehicule speciale și motoare mici cu combustie internă.

Global Technology Network Schaeffler

Cu Global Technology Network, Schaeffler combină competența locală în regiuni cu cunoștințele și puterea inovatoare a experților săi din întreaga lume în același cadru.

Global Technology Network Schaeffler

Cu Schaeffler se configurează concret Industria 4.0

Transformarea digitală și organizarea în rețea a componentelor și sistemelor sporesc eficiența mașinilor și a instalațiilor. Schaeffler structurează în mod activ transformarea digitală. Beneficiați și dumneavoastră de soluțiile noastre 4.0 , testate în practică!

Industria 4.0

Sistemul nostru de selecție de produse și consultanță în ceea ce privește rulmenții, lagărele de alunecare și ghidajele liniare

Catalogul de produse medias cuprinde întregul portofoliu de produse, cum ar fi rulmenţi, lagăre de alunecare, precum şi sisteme liniare, inclusiv bazele tehnice şi descrierile detaliate ale produselor.

Spre catalogul de produse medias

Marca de calitate pentru creșterea măsurabilă a performanței

X-life este marca de calitate pentru produsele ultraperformante ale mărcilor INA și FAG. Acestea se caracterizează prin durate mai mari de viaţă şi funcţionare, ce rezultă din încărcări nominale dinamice mai mari în comparație cu standardul anterior.

spre produsele X-life

Ofertă de cursuri modulare pentru ingineri, agenți de vânzări și tehnicieni

Oferta noastră privind cursurile modulare din Schaeffler Technology Center - școlarizarea urmează un principiu integral de competență. Aceasta cuprinde întregul portofoliu de produse și servicii și oferă tuturor participanților cea mai largă gamă posibilă de opțiuni de selecție și de aprofundare individuale. Astfel, fiecare va dobândi exact cunoștințele de care are nevoie pentru activitatea zilnică, de exemplu în proiectare, montaj, mentenanță sau achiziții.

spre programul de training

Calculul rulmenților, consultanţă în tehnologia de lubrifiere, date de proiectare

Prin BEARINX, Schaeffler a creat unul dintre cele mai importante programe pentru calculul rulmenților în sistemele de arbori și în sistemele de ghidaj liniar.

Programul de calcul FAG, Mounting Manager este un ajutor convenabil în ceea ce privește selecția montajului potrivit pentru rulment.

Atunci când vine vorba de lubrifierea corectă a rulmenţilor, Schaeffler dispune de mult know-how. Oferim consiliere competentă clienţilor noştri în selectarea lubrifiantului adecvat. Pentru fiecare aplicaţie.

Prin colaborarea cu firma TraceParts, Schaeffler îşi extinde oferta existentă de servicii pentru fiecare produs.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare