Noțiune de căutare

Calcul și consultanță

Rulmenții, arborii complecși, precum și sistemele de arbori până la cutia de viteze completă pot fi modelate și calculate cu ajutorul programului de calcul BEARINX dezvoltat de Schaeffler. Programul de calcul Mounting Manager este un ajutor convenabil în ceea ce privește selecția montajului potrivit pentru rulment. Selecția lubrifiantului adecvat face parte, de asemenea, din consultanța cuprinzătoare. Din multitudinea de lubrifianți, Schaeffler și-a dezvoltat propria gamă de lubrifianți pentru rulmenți: Arcanol. Importul direct al datelor de proiectare în propriul sistem CAD devine posibil prin colaborarea cu compania TraceParts.

Calcularea rulmenților cu ajutorul BEARINX

Prin BEARINX, Schaeffler a creat unul dintre cele mai importante programe pentru calcularea rulmenților în sistemele de arbori și în sistemele de ghidare liniară.

BEARINX

Mounting Manager

Programul de calcul FAG, Mounting Manager este un ajutor convenabil în ceea ce privește selecția montajului potrivit pentru rulment.

Mounting Manager

Consiliere tehnică cu privire la lubrifianţi

Atunci când vine vorba de lubrifierea corectă a rulmenţilor, Schaeffler dispune de mult know-how. Oferim consiliere competentă clienţilor noştri în selectarea lubrifiantului adecvat. Pentru fiecare utilizare.

Consultanță în materie de lubrifianți

Date constructive

Selectarea produsului şi consiliere printr-un simplu clic: Prin colaborarea cu firma TraceParts, Schaeffler îşi extinde oferta existentă de servicii pentru fiecare produs.

Date constructive

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare