Noțiune de căutare

Angajaţii noștri

Angajaţii noștri

Conform politicii noastre de responsabilitate socială, contribuim activ la crearea unui climat favorabil dezvoltării personale şi profesionale a angajaţilor noştri, încurajându-le performanţa şi aportul la inovaţie (compania sprijinind punerea ideilor lor în aplicare).

Prin crearea unui mediu de lucru plăcut şi asigurarea unei zone de confort, Schaeffler pune la dispoziţia angajaţilor săi, printre altele, o serie de facilităţi, cum ar fi: vestiare moderne, cantină pentru servirea mesei în incinta fabricii, cabinet medical şi medic la dispoziţie zilnic, precum şi programe interne de responsabilitate socială.

Gala Premiilor Anuale Schaeffler România

Gala Premiilor Schaeffler oferă angajaţilor ocazia de a recunoaşte şi promova excelenţa, dar şi de a motiva persoanele cu rezultate deosebite, de a face cunoscute proiecte şi angajaţi de valoare în întreaga fabrică. Anul 2012 a adus cu sine cea de-a 4-a ediţie a „Galei Premiilor Anuale Schaeffler România” urmărind recunoaşterea meritelor deosebite ale angajaţilor în cadrul a 10 categorii (Calitate, Productivitate, Cifră de afaceri, Costuri, Satisfacţia clienţilor, Imagine, Îmbunătăţire continuă, Motivaţie, Protecţia mediului înconjurător şi a vieţii, Responsabilitate socială), plus Marele Premiu.

Ziua Schaeffler România

Pe 8 octombrie 2012, Schaeffler România a împlinit 8 ani de fabrică. Acest eveniment a fost sărbătorit conform tradiţiei ultimilor ani de către angajaţii noştri, într-un mod discret, dar cu entuziasm. Fiecare angajat a primit în dar câte un tricou, iar pentru prima oară în istoria recentă a fabricii, categoria 5-10 ani a fost cea mai numeroasă.

Revista Schaeffler România

Noi suntem profesionişti, noi suntem o echipă, noi suntem dedicaţi, noi suntem o familie…noi suntem Schaeffler România. Asta atrage după sine necesitatea de a ne scrie istoria, de a avea un jurnal în care să notăm paşii pe care îi facem, să ne bucurăm de victorii, să anticipăm realizări şi să ne cunoaştem mai bine…Ei bine, în acest scop am creat Revista Schaeffler România, revista care ne reprezintă cel mai bine.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare