Noțiune de căutare

Departamentul de achiziţii

Organizația de achiziții a Grupului Schaeffler se caracterizează prin varietatea produselor și o piață de achiziții internațională izbitoare. Numeroși membri ai personalului sunt implicați în achiziționarea de materii prime, produse semifabricate și produse finite pentru fabricile noastre de producție din întreaga lume. În același timp, solicităm standarde înalte de calitate a aprovizionării de la partenerii noștri de achiziții.

Pași către un parteneriat pe termen lung

Integrarea prin procese electronice de afaceri a logisticii, achizițiilor, calității și finanțelor, creează transparență și accelerează procedurile.

Pentru a fi înregistrat pe platforma online SupplyOn este obligatoriu ca furnizorii noștri de materiale de producție să stabilească un parteneriat pe termen lung cu noi. Pentru furnizorii de materiale neproductive, înregistrarea la Coupa este o condiție prealabilă.

Pentru schimbul digital de date despre facturi, furnizorii noștri au acces la platforma gratuită de facturare electronică de la Tradeshift. Veți găsi informații mai detaliate în rubrica Tradeshift de facturare electronică.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare