Noțiune de căutare

Responsabilitate sociala Campania de Donații 2016 „Santa Schaeffler”

25.11.2016 | Brasov

Timp de o săptămâna, în preajma sărbătorilor de Crăciun, angajații Schaeffler, ajutoarele lui „Santa Schaeffler”, au adus zâmbete pe chipurile cât mai multor persoane, prin strângerea de donații pentru cei mai puțini norocoși din oraș.

În acest an beneficiarii au fost asociația ”Copiii de Cristal” și părinții lor. Grupul țintă fiind format din cele peste 300 de familii înregistrate în baza de date a orașului, ca având în grijă copii, adolescenți și adulți, care suferă de tulburări psihice din spectrul autist. În prezent, asociația a asistat peste 70 de beneficiari cu vârste cuprinse între 2 și 55 de ani.

Campania internă de colectare a cadourilor și donațiilor s-a desfășurat ca o acțiune ”fulger”, în perioada 17-22 noiembrie 2016. Astfel a fost amenajat un punct de colectare, unde angajații Schaeffler au putut dona jucării și îmbrăcăminte pentru diverse categorii de vârste sau orice altceva de care beneficiarii campaniei s-ar putea bucura. Cele 6 cutii special pregătite și decorate în spiritul sărbătorilor de iarna și-au depășit cu mult capacitatea în fața numeroaselor cadouri aduse de către angajații Schaeffler, lucru ce a fost de dorit de altfel. Donațiile au fost apoi trimise către beneficiarii aleși care le-au primit cu bucurie.

Ca și concluzie, de la un an la altul, numărul celor care se implică în acest proiect este tot mai mare, iar acest fapt se concretizează în sute de zâmbete molipsitoare. Întreaga echipă Schaeffler România s-a bucurat nespus de mult sa ajute cu brațele deschise și cu respectul cuvenit familiilor aflate în nevoi din comunitatea brașoveană.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare