Noțiune de căutare

Cupa Schaeffler a IV-a Ediție Badminton și iarna

20.12.2016 | Brasov

Badmintonul este un joc sportiv care se bazează pe viteză de reacție și de deplasare, abilitate și forță de lovire a fluturașului, intuiție și gândire tactică. Sportul pe care majoritatea îl cunosc de la timpul petrecut în aer liber, la iarbă verde, capătă o cu totul altă formă în contextul unei competiții sportive: este un sport dinamic, extrem de rapid, dar mai ales civilizat, unde competitorii pot tine propriul scor fără a ridica tonul.

Sportul pe care majoritatea îl cunosc de la timpul petrecut în aer liber, la iarbă verde, capătă o cu totul altă formă în contextul unei competiții sportive: este un sport dinamic, extrem de rapid, dar mai ales distins și civilizat, unde competitorii pot tine propriul scor fără a ridica tonul. Si mai important: se poate juca și iarna!

La ediția din acest an, timp de 4 săptămâni înainte de competiție, angajații companiei Schaeffler au fost invitați pe terenurile de joc să se convingă că badmintonul este un sport minunat. În a doua jumătate a lunii decembrie, compania a sărbătorit cea de-a IVa ediție, în care angajații câștigători au fost felicitați de către superiori, colegi și familie.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare