Noțiune de căutare

Gala Premiilor Anuale Schaeffler România – ediția a 9-a

Pressrelease Stage Image
Trofeele Galei Premiilor Schaeffler

08.01.2018 | Brasov

Este extraordinar de satisfăcător atunci când privești în urmă și realizezi că un eveniment care a început timid și cu emoții în anul 2009, a devenit astăzi tradiție și, mai mult decât atât, s-a transformat într-unul dintre cele mai așteptate momente ale anului de către angajații Schaeffler. Gala Premiilor Anuale Schaeffler, ajunsă la cea de-a 9-a ediția, a strâns laolaltă cel mai mare număr de participanți înregistrați vreodată. Peste 700 de colegi au fost alături la evenimentul de sfârșit de an, bucurându-se împreună de programul pregăti de către organizatori. Agenda galei a fost cea deja bine-cunoscută publicului, numărând prezentarea în imagini a anului 2017, momentul artistic susținut de cvintetul ”Anatoly”, prezentarea premiilor pe echipe și a premiilor individuale, alături de o tombolă specială.

Dacă agenda a fost deja bine cunoscută, surpriza plăcută a venit din partea dlui. director, Sorin Poteraș. Discursul domnului director a oglindit cele mai importante aspecte ale activității fabricii de la Brașov, menționând rezultatele de top, premiile deosebit de importante primite de la clienți, cât și așteptările pentru anul 2018 pe care le are de la echipa sa. Totodată, poate cel mai neașteptat și surprinzător punct a fost cel pregătit de dl. Jaroslav Patka, invitatul special al evenimentului, care, sper surprinderea întregului public a pregătit un discurs 100% în limba română. Aprecierea față de un astfel de efort și față de un astfel de semn de curtoazie, a fost marcată de cel mai furtunos ropot de aplauze și de multe, multe zâmbete pe buze.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare