Noțiune de căutare

Interviuri la îndemână Birou de recrutare Schaeffler în inima orașului

Pressrelease Stage Image
Împreună construim viitorul

23.04.2018 | Brasov

Prezentă în Brașov de mai bine de un deceniu, Schaeffler România este una dintre cele mai mari unități de producție dintre cele 170 de locații ale Grupului german Schaeffler din întreaga lume, furnizor renumit de componente automotive și pentru industrie.

În prezent, compania a ajuns la 6 hale de producție, un centru modern de inginerie si un centru de formare si reconversie profesionala bazându-se pe un număr de 4.600 angajați, recrutați atât din județul Brașov cât și din județele învecinate.

În perioada 2018-2019 locația se va dezvolta în continuare și va adăuga noi hale, de producție, logistică și inginerie. Această creștere va fi însoțită de o mărire a echipei, de la operatori, la ingineri, specialiști și manageri.

„Această extindere a fost posibilă și datorită talentului și angajamentului unei echipe extraordinare. Angajații noștri sunt capitalul cel mai important al companiei. Cu ei am dezvoltat această fabrică de vârf, cu performanță nu doar pentru Cristian, Brașov sau România, dar și pentru Europa și chiar pentru întreaga lume.”, declară directorul companiei, dl. Sorin Poteraș.

Dar pentru o echipă care dorește să se mărească în contextul economic actual, unde oferta de locuri de muncă este tot mai mare, cu ce convinge Schaeffler ca angajator? Răspunsul vine din partea directorului de Resurse Umane, dna Carmen Stroe: „Angajații de astăzi nu se mai uită doar la salariu când primesc oferte de muncă. Salariul este doar punctul de pornire. Pachetul de beneficii și prime reflectă adevărata valoare a venitului. O companie puternică, de succes, recompensează performanța și oferă beneficii care pot surprinde pe mulți. La Schaeffler fiecare lună poate aduce prime și bonusuri, precum cele de concediu, de sărbători, etc., la care se adaugă prime substanțiale de performanță și succes. De asemenea, beneficiile medicale, alături de subvenția de la cantină, unde se oferă zilnic un meniu extrem de variat, pot cântări foarte mult în alegerea companiei Schaeffler.”

În acest moment, compania are peste 400 de poziții deschise. Schaeffler caută pentru locația din Cristian: rectificator CNC, strungar CNC, frezor CNC, inginer pregătirea fabricației, inginer proiectant, team leader, planificator calitate, controlor metode nedistructive, achizitor. Sunt deschise și poziții pentru specialiști IT, care să susțină dezvoltarea tehnică a produselor.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare