Noțiune de căutare

Sute de copii la Schaeffler la Ziua Copilului și a Mediului

Pressrelease Stage Image
Dansând_cu_trolii

13.06.2018 | Brasov

Ziua Copilului și a Mediului: peste 2450 de participanți, 51 de colaboratori, 65 de voluntari și 4 ore de distracție! Un eveniment reușit, unde atât copiii cât și părinții s-au bucurat de activitățile special pregătite pentru ei la fabrica din Brașov.

Printr-o agendă bine gândită, cu activități și workshop-uri special pregătite pentru micii vizitatori, cele 4 ore de distracție au adus zâmbete pe chipurile tuturor celor prezenți.

Mânați de curiozitatea și entuziasmul specific vârstei, cei mai tineri dintre invitați s-au bucurat de activitățile sportive (baschet, mini fotbal, tir cu arcul, badminton, darts), de atelierele de mediu și creație pregătite de către colaboratorii de la Schubz, de spectacolele cu Super Eroi și Trolițe sau de activitățile din Kids’ Corner (face painting, desene, pictură sau chiar ateliere de realizat mărgele din paste și slime). Jocurile gonflabile au fost la mare căutare, însă și concursul de sumo a fost un punct de atracție pe tot parcursul zilei: nu doar cei mici au fost dornici să își încerce puterile, chiar și adulții au fost încântați să îmbrace costumul și să se simtă ca niște adevărați luptători de sumo.

La standul Safety, copiii dornici să afle secrete din culise au învățat de ce este importantă purtarea centurii de siguranță în trafic, de ce pietonii trebuie să traverseze pe trecerea de pietoni sau cum respectarea unor reguli simple de siguranță poate salva vieți.

Pompierii Schaeffler au fost prezenți la datorie: de această dată însoțiți de cei mici care au avut ocazia să urce pentru prima dată într-o mașină adevărată de pompieri.

Nici Centrul de Formare Profesională nu s-a lăsat mai prejos: în cadrul activităților pregătite în această locație, vizitatorii și-au putut testa îndemânarea montând rulmenți și roboței sau participând la mini poligonul de tragere.

În plus, Schaeffler România a primit vizita a trei dintre componentele lotului național de handbal. Vedetele au împărțit autografe și au povestit întâmplări din viața de sportiv de performanță.

La finalul programului, cei mici au avut ocazia să servească masa la faimoasa cantină Schaeffler și să vadă rulmenții fabricați în Cristian, vizitând locul de muncă al părinților și halele de producție.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare