Noțiune de căutare

Serviciile bune au o tradiție în cadrul companiei Schaeffler - la fel și dezvoltarea și producția de piese de precizie de cea mai înaltă calitate. Pentru utilizarea în siguranță a produselor noastre, vă oferim sprijinul necesar aflat deja în faza de dezvoltare. Deoarece, pentru noi, service înseamnă: Parteneriat cu clientul de la prima idee de proiectare până la livrarea comenzii.

Un punct forte în cadrul consilierii la proiectare este dimensionarea rulmenţilor. Cu produse proiectate optim, dorim să vă oferim un avantaj competitiv. Pentru acest lucru utilizăm cu succes programe de calcul de zeci de ani.

Prin BEARINX am creat unul dintre cele mai de top programe pentru calcularea rulmenților în sistemele de arbori și în sistemele de ghidaj liniar. Programul permite analiza detaliată a rulmenților în locul lor în sistemul de arbori. Întregul calcul este efectuat într-un model de calcul integrat de sistemul întreg până la contactul individual de rulare.

Pregătim versiuni ale programului BEARINX pentru clienți deoarece ne dorim o relație strânsă și o colaborare de succes cu dvs.

Modul online BEARINX

pentru clienți, parteneri de distribuție și universități pe baza unui contract de utilizare

Calculul arborilor BEARINX-online

Calculul arborilor BEARINX-online

Calculul liniar BEARINX-online

Versiunea BEARINX

în primul rând pentru partenerii de dezvoltare

BEARINX-MAP

BEARINX-VIP

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare