Noțiune de căutare

Ghidaje liniare Schaeffler: Ghidaje miniaturizate cu colivie
Ansamble miniaturizate cu cărucior

Ansamblele miniaturizate cu cărucior cu colivii plane cu role cilindrice sunt ghidaje cu colivie inoxidabile, gata de montaj pentru curse limitate. Au capacitate de încărcare, rigiditate şi precizie înaltă la un spaţiu minim de instalare necesar. Datorită configurației compacte, acestea înlocuiesc adesea ghidajele care necesită mai mult spaţiu de instalare. Ansamblele se fabrică în multe lungimi de cărucioare şi şine şi asigură construcţii foarte economice.
Ansamblele miniaturizate cu cărucior sunt lagăre fixe liniare. Acestea preiau forţele din toate direcţiile - cu excepţia direcţiei de mişcare - şi momentele în jurul tuturor axelor, sunt mai rigide decât ansamblele cu bile de recirculare şi au o mare silenţiozitate şi precizie în funcţionare.

Ansamblele sunt adecvate în special pentru curse scurte, mişcări fără frecare, mişcări oscilante şi încărcări mari, asigurând totodată o rigiditate înaltă. Domeniile de utilizare preferate sunt domeniul medical, industria electrică, robotica şi tehnica de laborator, precum şi aplicaţiile situate în condiţii de spaţiu curat.

Seturile de ghidaj liniar în miniatură

Seturile de ghidaj liniar în miniatură cu colivii plane cu role cilindrice sunt lagăre fixe inoxidabile, gata de montaj pentru curse limitate şi se pretensionează la montare. Aceste ghidaje longitudinale au capacitate de încărcare, rigiditate şi precizie înaltă la un spaţiu minim de instalare necesar. Prin configurarea variabilă a distanţei de ghidare, elementele se pot adapta simplu la construcţiile adiacente existente.

Seturile se livrează în multe lungimi, în funcţie de aplicaţie. Seturile sunt adecvate în special pentru curse scurte, mişcări fără frecare, mişcări oscilante şi încărcări mari, asigurând totodată o rigiditate maximă.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare