Noțiune de căutare

Ghidaje liniare Schaeffler: Ghidaje cu role de ghidare

Ghidajele cu role de ghidare sunt ghidaje longitudinale care se pot asambla modular pentru diferitele aplicaţii. Datorită configurației uşoare, sunt adecvate pentru folosirea în sistemele de manipulare. Se caracterizează în special prin rulare silenţioasă, viteze de operare înalte, căi de deplasare lungi şi construcţia modulară.

Cărucior de rulare

Ghidajele cu role de ghidare se compun dintr-unul sau mai multe cărucioare de rulare din aluminiu, role de ghidare profilate şi o şină portantă dreaptă sau rotundă. Cărucioarele de rulare există în varianta cărucior de rulare cu cameră tubulară, cărucior de rulare deschis, cărucior de rulare compact şi cărucior de rulare cu pivot rotativ pentru ghidajele în curbe, ovale şi circulare.

Şine portante

Şinele portante se compun din aluminiu, cu arbori de rulare presaţi din oţel de rulment. Şinele există în multe variante diferite, de ex. ca şină cu profil plin, şină cu cameră tubulară, şină plană şi canelată etc. Alegerea dvs. depinde de scopul de utilizare a ghidajului cu role de ghidare.

Spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare