Noțiune de căutare

Ghidaje liniare Schaeffler: Patine cu bile de recirculare

Ghidajele longitudinale cu patine de recirculare a bilelor se compun din patine de recirculare, cărucioare de ghidare şi şine de ghidare. Acestea permit distanţe late de susţinere, sunt reglabile ca joc şi au clasa de precizie standard G3.

Patinele cu bile fără colivie rulează pe o parte sau pe ambele părţi ale şinelor de ghidare şi au o mare capacitate de încărcare, în ciuda dimensiunilor mici. Dacă patinele se înşurubează în căruciorul de ghidare, împreună cu şinele vor forma ansamble liniare cu bile de recirculare pe patru rânduri. Ştergătoarele de la părţile frontale şi părţile longitudinale, care formează împreună cu şina de ghidare o etanşare cu fantă, etanşează patina pe toate părţile. Patinele cu bile de recirculare se pot lubrifia ulterior.

Cărucioarele de ghidare se compun dintr-un corp de bază din aluminiu eloxat şi două patine cu bile de recirculare. Pentru fixarea la construcţia adiacentă, cărucioarele au canale T. Jocul se poate regla prin trei şuruburi la partea căruciorului; şuruburile apasă pe spatele patinei.

Şinele de ghidare sunt disponibile cu căi de rulare pe o parte sau pe ambele părţi ale şinei. Acestea sunt din oţel călit şi sunt rectificate pe toate feţele.

Spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare