Noțiune de căutare

Ghidaje liniare Schaeffler: Tehnologie de antrenare electrică

Potrivit pentru toate seriile ansamblelor liniare antrenate, INA oferă și combinația optimă de antrenări electrice pentru soluționarea solicitării clientului. Pentru toate ansamblele liniare sunt disponibile servomotoare fin gradate și angrenaje planetare de precizie pentru o mare varietate de aplicații.

Tehnologiile de comandă de ultimă generație pentru controlul motoarelor sunt prezente în mod firesc și oferă performanțe ridicate ale modulelor liniare INA. Punerea în funcțiune a sistemelor de comandă se realizează cu un instrument confortabil de punere în funcțiune, o punere în funcțiune provizorie cu modulul liniar sau cu masa liniară este oferită ca serviciu. Servomotoarele extrem de dinamice sunt disponibile cu encoder de valoare absolută sau cu resolver, cu și fără frână de reținere. Conectarea la sistemul de comandă se realizează într-un mod rapid și ușor cu cabluri prefabricate, pentru care există diferite lungimi standard.

Servomotoarele extrem de dinamice sunt disponibile cu encoder de valoare absolută sau cu resolver, cu și fără frână de reținere. Conectarea la sistemul de comandă se realizează într-un mod rapid și ușor cu cabluri prefabricate, pentru care există diferite lungimi standard.

Pentru reglarea cuplului, clientul poate alege între transmisii planetare cu una sau două trepte fără joc. Celelalte accesorii includ cabluri de conectare prefabricate pentru sistemul de comandă, filtre de rețea, rezistoare de balast, inductoare de motor și diverse întrerupătoare de proximitate, pentru montarea pe modulele liniare și pe mesele liniare INA. Cu aceste produse putem reuși să rezolvăm solicitarea dvs. de poziționare în siguranță, rapid și economic.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare