Noțiune de căutare

Ghidaje liniare Schaeffler: Ansamble cu bile de recirculare

Ansamblele cu bile de recirculare reprezintă programul cel mai cuprinzător și complex din cadrul ghidajelor cu şină profilată. Acestea sunt utilizate când ghidajele longitudinale foarte puternice și rigide trebuie să transporte sarcini mari și trebuie să se deplaseze cu precizie de rulare și de poziționare precum și cu frecare redusă. Ghidajele au prestrângere și sunt potrivite pentru curse lungi, nelimitate.

În funcție de condițiile de funcționare, sunt posibile accelerații de până la 150 m/s2 şi viteze de până la 360 m/min. Un ghidaj constă din cel puțin un cărucior de ghidare cu elemente rulante, o șină de ghidare și obturatoare din plastic sau alamă, dintr-o singură piesă sau din două piese.

Spre catalogul de produse medias

Ghidaje liniare Schaeffler: Ansamble cu bile de recirculare pe patru rânduri

Ansamble cu bile de recirculare pe patru rânduri

Ansamblele cu bile de recirculare pe patru rânduri KUVE sunt cel mai variat şi vast program elaborat de şine profilate de la INA. Aceste ansamble se compun din cel puţin un cărucior de ghidare cu un sistem de rulare cu bile fără colivie, o şină de ghidare, ştergătoare elastice integrate la părţile frontale ale căruciorului de ghidare, lamele de etanşare longitudinală la partea superioară și inferioară a căruciorului şi obturatoare din plastic.

Ansamblele cu bile de recirculare KUVE sunt adecvate pentru accelerații de până la 150 m/s2, viteze de până la 300 m/min şi temperaturi de funcţionare de –10 °C până la +100 °C. Se folosesc în aplicaţii cu curse lungi, nelimitate, sarcini mari, rigiditate mare, fricțiune redusă.

Ansamblele sunt disponibile în varianta optimizată din punctul de vedere al zgomotului, precum şi în Calitate X-life.

Spre catalogul de produse medias

Ghidaje liniare Schaeffler: Ansamble cu bile de recirculare pe şase rânduri

Ansamble cu bile de recirculare pe şase rânduri

Ansamblele cu bile de recirculare pe şase rânduri KUSE sunt cele mai rezistente şi mai rigide ghidaje pe bază de bile. Se compun din cel puţin un cărucior de ghidare cu un sistem de rulare cu bile fără colivie, o şină de ghidare, ştergătoare elastice integrate la părţile frontale ale căruciorului de ghidare, lamele de etanşare longitudinală la partea inferioară a căruciorului şi obturatoare din plastic.

Ansamblele cu bile de recirculare KUSE sunt adecvate pentru accelerații de până la 150 m/s2, viteze de până la 300 m/min şi temperaturi de funcţionare de –10 °C până la +100 °C. Se folosesc în aplicaţii cu curse lungi, nelimitate, sarcini mari și foarte mari, rigiditate mare până la foarte mare.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare