Noțiune de căutare

Ghidaje liniare Schaeffler: Ansamble cu role de recirculare

Ansamblele cu role de recirculare RUE sunt cele mai rezistente şi rigide ghidaje cu şină profilată de la INA, prin intermediul rolelor cilindrice. Se compun din cel puţin un cărucior de ghidare cu un sistem de rulare cu role fără colivie, o şină de ghidare, ştergătoare elastice integrate la părţile frontale ale căruciorului de ghidare, lamele de etanşare longitudinală la partea superioară și inferioară a căruciorului şi obturatoare de închidere a găurilor de fixare din șină.

Căruciorul de ghidare şi şina de ghidare de la un ansamblu cu role de recirculare sunt corelate reciproc prin prestrângerea lor foarte strâns tolerată. Este posibilă înlocuirea la alegere a căruciorului şi a şinei, după o consultare prealabilă.

Ansamblele cu role de recirculare sunt adecvate pentru acceleraţii de până la 100 m/s2, viteze de până la 180 m/min şi temperaturi de funcţionare de –10 °C până la +100 °C. Se folosesc în aplicaţii cu curse lungi, nelimitate, încărcări înalte şi foarte înalte și rigiditate înaltă până la foarte înaltă.

Ansamblele sunt disponibile în varianta optimizată din punctul de vedere al zgomotului, precum şi în calitatea X-life.

Spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare