Noțiune de căutare

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Roţi de întinzător de lanţ

Roţile de întinzător de lanţ INA sunt unităţi de ghidare a lanţului şi de conducere pentru lanţurile cu manşoane şi cu role. Acestea compensează alungirile condiţionate de funcţionare ale lanţului şi îmbunătăţesc silenţiozitatea în rulare a sistemului în cazul unor încărcări şi viteze mai înalte.

Unităţile constructive gata de montaj se compun din şaibele roţii de lanţ şi rulmenţii radiali cu bile. Şaibele roţii de lanţ sunt dintr-un oţel de rezistenţă crescută, fier sinterizat sau plastic (poliamidă). Şaibele roţii de lanţ din plastic funcţionează deosebit de silenţios şi cu zgomot redus. Deoarece inelul interior al rulmentului radial cu bile este prelungit pe ambele părţi, nu mai sunt necesare inele de distanţare suplimentare.

La seria constructivă KSR..BO, inelul interior se fixează pe arbore printr-un inel de strângere. La această serie constructivă, alezajul rulmentului este tolerat cu plus. Astfel, la încărcări şi viteze medii se pot folosi arbori neprelucraţi până la clasa de toleranţă ISO h9.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare