Noțiune de căutare

Rulmenţi cu role în cruce

Rulmenţii cu role în cruce sunt adecvaţi pentru aplicaţiile de precizie care, prin dimensiunile lor, corespund seriei de dimensiuni ISO 18 conform DIN 616. Constau din inele exterioare, inele interioare, elemente rulante şi elemente distanţiere din plastic. Inelul exterior este despicat şi este susţinut de trei inele de susţinere.

Prin dispunerea în X a rolelor cilindrice, aceste lagăre preiau forţele axiale din ambele direcţii, precum şi forţele radiale, încărcările momentului de înclinare şi orice combinaţie de sarcini, cu o singură locaţie de rulment. Astfel, construcţiile cu două locaţii de rulment se pot reduce la o singură locaţie de rulment. Rulmenţii cu role în cruce sunt foarte rigizi, au o mare precizie de rulare şi se livrează cu joc normal, cu joc redus sau cu prestrângere. Fixarea inelelor exterioare de rulment în construcţia adiacentă are loc prin inele de prindere cu montare uşoară.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare