Noțiune de căutare

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi de sprijin şi rotire

Rulmenţii de sprijin şi rotire de la INA se remarcă pe plan mondial ca produs de vârf al tehnicii rulmenţilor. Aceste elemente de maşină şi-au demonstrat cu prisosinţă fiabilitatea, având o mare capacitate de încărcare, cu utilizare multilaterală şi fiind foarte economice. Prin structura lor constructivă, preiau în siguranță încărcări radiale, axiale şi momente de înclinare, cu o singură locaţie de rulment. De aceea, rezemările prin combinaţii de rulment radial şi axial se pot reduce adesea la o singură locaţie de rulment. Astfel, eforturile şi costurile pentru configurarea construcţiei adiacente şi pentru montarea rulmenţilor se reduc uneori considerabil.

Rulmenţii de sprijin şi rotire au etanşare bilaterală, fiind gresaţi cu o unsoare de calitate superioară, pot fi gresaţi ulterior prin intermediul niplurilor de ungere şi sunt deosebit de uşor de montat. Inelele de rulment se execută fără dantură sau cu dantură interioară sau exterioară pentru realizarea soluţiilor simple de antrenare.

Rulmenţii de sprijin şi rotire INA sunt disponibili ca rulmenţi cu contact în patru puncte şi ca Rulmenţi cu role în cruce.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare