Noțiune de căutare

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi cu role conice

Rulmenții cu role conice FAG pot suporta încărcări mari, atât radiale cât şi axiale. Aceşti rulmenţi dispun de un domeniu larg de turații utilizabile. Datorită unei distanțe efective mari între rulmenți, aceştia preiau eficient forțele și garantează o ghidare precisă și rigidă a arborelui. Rulmenții cu role conice sunt ajustabili și demontabili și, prin urmare, ușor de instalat.

Rulmenții cu role conice în calitatea X-life - capacitate mare de încărcare, fiabili și eficienți din punct de vedere energetic

Numeroase serii de rulmenți cu role conice FAG sunt disponibile în calitatea X-life. Pentru a îndeplini cerinţele X-life, s-au optimizat geometria, suprafeţele, precizia dimensională şi de rulare, precum şi materia primă şi tratamentul termic. Rulmenții cu role conice în calitate X-life cresc astfel eficienţa generală a mașinilor și sistemelor dumneavoastră.

spre catalogul de produse medias

Rulmenți cu role conice pe un singur rând

Rulmenți cu role conice pe un singur rând

Rulmenții cu role conice pe un singur rând preiau sarcini axiale precum și radiale (într-o singură direcție). Din motive tehnice, aceștia sunt întotdeauna utilizați lângă un al doilea rulment cu role conice, dispuși în oglindă.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenți cu role conice pe două rânduri

Rulmenți cu role conice pe două rânduri

Rulmenții cu role conice pe două rânduri preiau sarcini radiale precum și axiale (în ambele direcții) și sunt disponibili în dimensiuni metrice și inch. Jocul axial al perechii de rulmenți este deja determinat în timpul producției de rulmenți. Există numeroase aplicații în industrie, precum și în sectorul automotive.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenți cu role conice pe patru rânduri

Rulmenți cu role conice pe patru rânduri

Rulmenții cu role conice pe patru rânduri sunt utilizați în laminoare pentru industria siderurgică și neferoasă. Acești rulmenți sunt proiectați pentru cele mai mari sarcini pe direcția radială și axială sau pentru viteze și sarcini de șoc mari și sunt utilizați în condiții de mediu extrem de nefavorabile, cum ar fi temperaturi ridicate, apă și murdărie. Cu noua serie constructivă Performance Series pentru laminoare, costurile totale de exploatare (TCO) pot fi reduse semnificativ.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenți axiali cu role conice

Rulmenți axiali cu role conice

Schaeffler are rulmenți axiali cu role conice, cu capacitate de încărcare axială foarte ridicată, insensibili la șocuri și rigizi, cu o nevoie redusă de spațiu axial. Aceştia se execută în două variante: cu simplu efect și cu dublu efect. În plus, Schaeffler oferă și rulmenți axiali cu role conice fără colivie pentru şuruburile de presiune din cajele de laminor. În funcție de aplicație, Schaeffler oferă diferite variante constructive (colivie din oțel sau alamă)

Avantajele calităţii X-life
  • Creşterea capacităţilor de încărcare dinamică, cu până la 20 %
  • o durată de viaţă cu cca 70 % mai mare, la aceleaşi condiţii de funcţionare
  • fricțiune cu până la 75 % mai redusă
  • costuri de funcţionare mai reduse printr-un consum redus de energie
  • prelungirea intervalelor de întreţinere prin lubrifierea îmbunătăţită
  • solicitare mai redusă a lubrifiantului datorită dezvoltării reduse a căldurii
  • generare mai redusă a zgomotului

X-life – îmbunătăţire măsurabilă

La acești rulmenți speciali se optimizează rugozitatea şi precizia geometrică a căilor de rulare. Acest lucru duce la o capacitate mai mare de încărcare şi o durabilitate mai îndelungată. X-life este marca de calitate pentru produsele ultra performante ale mărcilor INA și FAG.

Acestea se caracterizează prin durate mai mari de viaţă şi funcţionare, ce rezultă din încărcări nominale dinamice mai mari în comparație cu standardul anterior. La aceeași încărcare și spațiu neschimbat de instalare crește durata de viaţă şi funcţionare a rulmenților X-life. Intervalele de întreținere pot fi prelungite.

mai multe informații

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare