Noțiune de căutare

Rulmenţi radiali și axiali cu bile de la FAG - prezentare de produs

Rulmenţii radiali cu bile de la FAG sunt disponibili în mai multe variante diferite, atât în construcţia radială, cât și în cea axială.

Rulmenţii radiali cu bile pe un rând sunt disponibili în varianta deschisă precum și în varianta etanșată. Sunt concepuți pentru turații mari până la foarte mari și pot prelua atât forțe radiale, cât și forțe axiale.

Rulmenții radiali cu bile pe două rânduri corespund în structură și funcție unui rulment radial cu bile pe un rând și se utilizează atunci când capacitatea de încărcare radială a rulmenților cu bile pe un rând nu este suficientă.

Rulmenții axiali cu bile de la FAG se execută în două variante: cu simplu efect și cu dublu efect. Acești rulmenți sunt potriviți pentru preluarea unei încărcări axiale deosebit de mari.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi radiali cu bile de la FAG - prezentare de produs

Rulmenţi radiali cu bile

Rulmenţii radiali cu bile sunt rulmenţi având utilizări multiple, cu autoreţinere, cu inele exterioare şi interioare masive şi colivii cu bile. Aceste produse de construcţie simplă, rezistente în funcţionare şi uşor de întreţinut, există în variantele pe un singur rând şi pe două rânduri, precum şi în versiune deschisă sau etanşată. Condiţionat de procesul de fabricaţie, rulmenţii în construcţie deschisă pot avea degajări strunjite pe inelul exterior pentru şaibele de etanşare sau de acoperire.

Din cauza momentului de frecare redus, rulmenţii radiali cu bile sunt adecvaţi pentru turaţii înalte.

spre catalogul de produse medias
Prezentare interactivă de produse

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi axiali cu bile

Rulmenţi axiali cu bile

Rulmenţii axiali cu bile se compun din șaibă de arbore, șaibă de carcasă și o colivie cu bile. Lagărele nu au autoreţinere; astfel, colivia cu bile şi şaibele rulmentului se pot monta independent unele de celelalte. Pe lângă seriile constructive cu şaibe plane, există pentru compensarea erorilor unghiulare statice, serii cu şaibe de carcasă sferice. Aceste versiuni sunt utilizate de obicei în combinație cu șaibe de aşezare.

Rulmenții axiali cu bile se execută în două variante: cu simplu efect și cu dublu efect. Ambele variante de execuţie pot prelua sarcini axiale mari în ambele sensuri, dar nu pot prelua sarcini radiale.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenți radiali cu bile de la FAG, din Generaţia C

Rulmenți radiali cu bile de la FAG, din Generaţia C

Rulmenții radiali cu bile din Generaţia C au fost special dezvoltați pentru un nivel de zgomot redus precum și pentru un moment de frecare redus. Sunt deosebit de potriviți, de exemplu, pentru mașini electrice, ventilatoare, mașini de spălat și unelte electrice. Modificările constructive, cum ar fi cinematica îmbunătățită a rulmenților, garnituri și colivii noi și tehnici de fabricație rafinate oferă numeroase avantaje pentru rulmenții radiali cu bile din Generația C.

Rulmenți radiali cu bile de la FAG, din Generaţia C

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare