Noțiune de căutare

Rulmenţi radiali oscilanți cu role butoi

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi oscilanți cu role

Oferind performanţe remarcabile: rulmenții oscilanți cu role sunt creați pentru sisteme în care apar tensiuni mari și unde trebuie compensate încovoierile arborilor sau erorile de aliniere. Sunt extrem de performanți și rezistă la cele mai mari încărcări

Experiența de zeci de ani a inginerilor noștri, combinată cu ideile inovatoare, asigură că rulmenții oscilanți cu role au performanțe și mai bune. Deoarece urmărim perfecțiunea în dezvoltare și producție asigurăm o cinematică optimă, o uzură scăzută și astfel o durată de viață și mai lungă - cu efort de întreținere redus și costuri de întreținere minime.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi radiali oscilanți cu role butoi

Rulmenţi radiali oscilanți cu role butoi

Rulmenții radiali oscilanți cu role butoi reprezintă o construcţie specială a rulmentului, în care inelul interior rulează în interiorul inelului exterior pe două rânduri de role. Rulmenții au capacitate de autoaliniere de până la 2° și nu numai că rezistă la sarcini mari, dar compensează și erorile de aliniere.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

spre catalogul de produse medias
Prezentare interactivă de produse

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenți radiali oscilanți cu role butoi pentru mașini vibratoare

Rulmenți radiali oscilanți cu role butoi pentru mașini vibratoare

Sitele vibratoare pentru clasificarea materialelor și alte agregate vibratoare, cum ar fi compresoarele rutiere și gaterele, sunt printre utilajele supuse la cel mai intens efort. Rulmenții din unitățile stimulatoare de vibraţii ale acestor mașini trebuie să preia nu numai sarcini mari și turaţii mari, ci și accelerații și forțe centrifuge. În multe cazuri predomină condițiile de mediu nefavorabile, cum ar fi murdăria și umiditatea. Rulmenții radiali oscilanți cu role butoi speciali FAG sunt reglați în funcție de condițiile de funcționare ale mașinilor vibratoare și și-au dovedit eficiența în practică. Rulmenții radiali oscilanți cu role butoi speciali pot suporta erori dinamice de aliniere de până la 0,15°.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi radiali oscilanţi cu role butoi secţionaţi

Rulmenţi radiali oscilanţi cu role butoi secţionaţi

Schimbare rapidă și simplă: rulmenţii radiali oscilanţi cu role butoi secţionaţi sunt soluția optimă pentru utilizarea în zonele greu accesibile. Lucrările auxiliare elaborate și extensiile pot fi reduse la minimum și, astfel, timpul de nefuncționare a mașinilor și a sistemelor poate fi redus semnificativ.

spre catalogul de produse mediasPrezentare interactivă de produse

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi axiali oscilanţi cu role butoi

Rulmenţi axiali oscilanţi cu role butoi

Rulmenţii axiali oscilanți cu role butoi sunt rulmenţi cu role pe un singur rând, cu capacitate de autoaliniere. Se compun din şaibă masivă de arbore, șaibă masivă de carcasă şi colivie cu role asimetrice de tip butoi. Colivia asigură reţinerea ansamblului role-colivie împreună cu şaiba de arbore. Acești rulmenți sunt dezmembrabili. Astfel, montarea componentelor de rulment poate avea loc separat.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

mai multe informații
spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi radiali oscilanţi cu role butoi etanşaţi

Rulmenţi radiali oscilanţi cu role butoi etanşaţi

Soluție curată: fie că este vorba de sisteme de turnare continuă, transportoare sau elevatoare - rulmenţii radiali oscilanţi cu role butoi etanşaţi sunt folosiți în principal în medii dure sau când se doresc proprietăți de rulare deosebit de silențioase.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

spre catalogul de produse medias

Diagramă: Rulmenți radiali oscilanți cu role butoi E1, în calitatea X-life
Rulmenți radiali oscilanți cu role butoi E1, în calitatea X-life: capacitate de încărcare dinamică crescută cu până la 15 % în comparație cu rulmenții oscilanți cu role convenționali

Stabilirea de noi standarde

Indiferent unde se folosesc rulmenții radiali oscilanți cu role butoi FAG, aceștia se caracterizează printr-o performanță extrem de ridicată.

Capacităţile de încărcare dinamică mai mari asigură o fiabilitate mai mare și o creștere medie de 60 % a duratei de viață. Și: economisesc spațiu, deoarece rulmenții semnificativ mai mici pot atinge cu ușurință performanțele variantelor mari.

Această creștere semnificativă a performanței, economiei și fiabilității operaționale este posibilă prin X-life - standardul unic de calitate Schaeffler.

Soluții personalizate - utilizate în întreaga lume

Fiecare sistem are alte cerințe de la rulmenții radiali oscilanți cu role butoi instalați. Indiferent dacă este vorba de alezaj cilindric, alezaj conic, bucşe de strângere sau de extracţie, etanşare sau rulmenți oscilanți cu role secţionaţi pentru o instalare și demontare rapidă și simplă. Avem soluția potrivită pentru problema dvs.

Faptul că în domeniul rulmenților oscilanți cu role soluțiile Schaeffler sunt de bază, este demonstrat prin proiecte în care produsele noastre sunt utilizate la nivel mondial. Fie în industria energetică sau în industria grea, fie în arhitectura modernă sau în lumea mobilității: Ne asigurăm că lumea se mișcă.

Oferim soluții inovatoare de rulmenți, perfect adaptate cerințelor proiectului respectiv.

X-life – îmbunătăţire măsurabilă

La acești rulmenți speciali se optimizează rugozitatea şi precizia geometrică a căilor de rulare. Acest lucru duce la o capacitate mai mare de încărcare şi o durabilitate mai îndelungată. X-life este marca de calitate pentru produsele ultra performante ale mărcilor INA și FAG.

Acestea se caracterizează prin durate mai mari de viaţă şi funcţionare, ce rezultă din încărcări nominale dinamice mai mari în comparație cu standardul anterior. La aceeași încărcare și spațiu neschimbat de instalare crește durata de viaţă şi funcţionare a rulmenților X-life. Intervalele de întreținere pot fi prelungite.

mai multe informații

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare