Noțiune de căutare

Rulmenţi cu contact în patru puncte

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi cu contact în patru puncte

Rulmenţii cu contact în patru puncte aparţin rulmenţilor radial-axiali cu bile pe un singur rând şi necesită astfel în direcţia axială un spaţiu de instalare deosebit de redus, în comparaţie cu variantele pe două rânduri.

Aceşti rulmenţi se compun din inel exterior masiv, inel interior secţionat şi colivie din alamă sau poliamidă cu bile. Inelul interior din două bucăţi permite montarea unui număr mare de bile. Jumătăţile inelului interior sunt adaptate la rulmentul respectiv şi nu au voie să fie schimbate cu cele ale unui rulment de aceeaşi mărime. Inelul exterior cu colivia cu bile se poate monta separat de cele două jumătăţi ale inelului interior.

X-life

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

spre catalogul de produse medias

X-life – îmbunătăţire măsurabilă

La acești rulmenți speciali se optimizează rugozitatea şi precizia geometrică a căilor de rulare. Acest lucru duce la o capacitate mai mare de încărcare şi o durabilitate mai îndelungată. X-life este marca de calitate pentru produsele ultra performante ale mărcilor INA și FAG.

Acestea se caracterizează prin durate mai mari de viaţă şi funcţionare, ce rezultă din încărcări nominale dinamice mai mari în comparație cu standardul anterior. La aceeași încărcare și spațiu neschimbat de instalare crește durata de viaţă şi funcţionare a rulmenților X-life. Intervalele de întreținere pot fi prelungite.

mai multe informații

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare