Noțiune de căutare

Rulmenţi cu bile pentru arbori principali

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi cu bile pentru arbori principali

Rulmenţii cu bile pentru arbori principali sunt rulmenţi radial-axiali cu bile pe un singur rând, alcătuiţi din inel exterior masiv, inel interior masiv şi colivie masivă cu bile cu ferestre. Aceşti rulmenţi nu sunt dezmembrabili. Rulmenţii sunt disponibili în variantă deschisă şi în variantă etanşată.

Rulmenţii cu bile pentru arbori principali au toleranţe restrânse. Aceşti rulmenţi sunt adecvaţi în special pentru lagăre cu cerinţe maxime în ceea ce privește precizia de ghidare şi compatibilitatea cu turaţiile ridicate. S-au dovedit a fi ideali ca lagăre de arbori principali din maşinile-unelte.

spre catalogul de produse medias
Prezentare interactivă de produse
informații suplimentare

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi cu bile pentru arbori principali de mare viteză, seria M

Rulmenţi cu bile pentru arbori principali de mare viteză, seria M

Prin „seria M”, Schaeffler introduce un concept nou corespunzător din punct de vedere tehnic și economic pentru creșterea productivității mașinilor-unelte.

Trei variante de rulmenţi cu bile pentru arbori principali de mare viteză în calitate X-life oferă un potențial mare pentru sporirea suplimentară a capacității de încărcare a fusurilor de motor - în ceea ce privește turaţiile maxime, forțele mari de prelucrare și temperaturile ridicate.

  • Varianta M - economic și robust
  • Varianta HCM - pentru o productivitate excepţională
  • Varianta VCM - noi grade de libertate în proiectare
X-life

Lagărele cu calitatea X-life au o rugozitate Ra mai redusă şi o mai bună precizie geometrică a căilor de rulare decât variantele comparabile fără X-life. Astfel, la o dimensionare identică, aceste lagăre au o mai mare capacitate de încărcare şi durată de viaţă. La anumite aplicaţii, pot fi astfel proiectate lagăre cu dimensionare mai redusă, dacă este cazul.

În varianta X-life sunt disponibile diverse dimensiuni constructive. Aceste lagăre sunt indicate în tabelele cu dimensiuni.

spre catalogul de produse medias

aflați mai multe

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare