Noțiune de căutare

Rulmenți pentru mecanisme șurub-piuliță

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenți pentru mecanisme șurub-piuliță

La rezemarea în lagăre a mecanismelor șurub-piuliță se solicită cerinţe, pe care adesea nu le pot îndeplini optim lagărele convenţionale prin structura lor constructivă. Pentru configurarea lagărelor exacte, cu mare capacitate de încărcare, rigide, cu frecare redusă, uşor de montat, precum şi fără întreţinere, resp. cu întreţinere redusă pentru condiţiile de funcţionare foarte dinamice ale fusurilor filetate, INA/FAG pregăteşte o paletă vastă de rulmenți axial-radiali cu bile. Cu această gamă de produse elaborate se pot soluţiona acum perfect toate cerințele tehnice şi economice privind lagărele şuruburilor de avans, în funcţie de aplicaţie.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi axial-radiali cu bile

Rulmenţi axial-radiali cu bile

Variante pe mai multe rânduri

Rulmenţii axial-radiali cu bile sunt disponibili ca unităţi constructive pe un rând, două rânduri sau trei rânduri, gata de montaj. Aceştia sunt cu autoreţinere şi se compun din inele exterioare cu pereţii groşi, cu formă stabilă, colivii cu bile şi inele interioare dintr-o singură piesă sau din două piese. La mai multe serii constructive, inelul exterior este prevăzut cu găuri de trecere pentru prinderea lagărului cu flanşă la construcţia adiacentă. Inelele lagărului sunt adaptate reciproc astfel încât, după strângerea inelelor cu o piuliţă crenelată de precizie, se obţine o prestrângere definită.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Rulmenţi axiali cu role cilindrice/radiali cu ace

Rulmenţi axiali cu role cilindrice/radiali cu ace

Rulmenţii axiali cu role cilindrice/radiali cu ace se compun dintr-un inel exterior cu căi de rulare radiale şi axiale, două şaibe de arbore, un inel interior, o colivie radială cu ace şi două colivii axiale cu role cilindrice. Lagărele sunt disponibile în varianta cu sau fără găuri de fixare.

spre catalogul de produse medias

Rulmenţi şi lagăre de alunecare Schaeffler: Suporturi de etanşare/piuliţe crenelate de precizie

Suporturi de etanşare/piuliţe crenelate de precizie

Suporturile de etanșare DRS se înşurubează la şaiba intermediară a rulmenţilor axiali cu role cilindrice/radiali cu ace şi vor fi centrate cu exactitate acolo. Etanşează lagărele de la partea exterioară. Elementele de etanşare se livrează ca set constructiv complet şi se compun dintr-o flanşă de etanşare cu inel radial de etanşare a arborelui integrat, o garnitură de flanşă şi şuruburi cu cap cilindric cu locaş hexagonal pentru fixarea suportului la şaiba intermediară a lagărului.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare