Noțiune de căutare

Condiții generale de participare

Înregistrare

Înregistrarea trebuie să fie făcută în scris.

Ne adaptăm training-urile la cercul de participanți, adică la grupul țintă și la numărul de participanți. Pregătirile necesare durează un timp. Prin urmare, vă rugăm să luați în considerare termenul limită pentru înregistrare cu cel puțin 14 zile înainte de începerea training-ului.

Înregistrarea la un training într-un număr prea mic sau într-un număr prea mare are o influență asupra conținuturilor planificate și asupra posibilelor metode de predare. Acestea pun în pericol succesul de învățare. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a anula cursurile de formare din cauza înregistrării unui număr prea mic de persoane în termen de 14 zile înainte de începerea instruirii, respectiv de a nu lua în considerare înregistrările care ar supraaglomera cursurile.

Training-urile care nu mai sunt planificate din cauza lipsei de cerere, vor fi anulate din program fără o notificare prealabilă. Cu toate acestea, mai aveți opțiunea de a comanda un curs care este conceput special pentru angajații dvs./adaptat nevoilor dvs.

Vă rugăm să așteptați întotdeauna confirmarea noastră cu privire la înregistrare. Dumneavoastră și/sau participanții înregistrați de dvs. vor putea fi luați în considerare doar cu o înregistrare confirmată.

Clauze de retragere

Locurile la cursuri care devin libere în urma retragerii participanților de la training se ocupă greu. În plus, se vor genera costuri pentru eforturi administrative suplimentare.

În cazul în care un participant înregistrat la training se retrage de la participarea la curs după o confirmare a înregistrării, vom percepe o taxă de procesare de 40 €. În cazul în care retragerea are loc în intervalul de două săptămâni dinaintea începerii training-ului, ne rezervăm dreptul de a percepe 50 la sută din taxa de curs, iar în cazul neprezentării la curs să percepem cuantumul complet al taxei de curs. În cazul în care clientul desemnează un participant înlocuitor, această prevedere nu se aplică.

În cazul cursurilor dedicate în exclusivitate clientului, fie că este vorba de încăperile de curs ale Schaeffler Technologies AG & Co. KG fie de cele ale entității contractante, se va percepe o taxă de procesare de 40 € în cazul în care entitatea contractantă se retrage. În cazul în care entitatea contractantă se retrage în intervalul de 2 săptămâni înainte de data cursului, ne rezervăm dreptul de a percepe 50 la sută din prețul convenit al training-ului. Această prevedere nu se aplică dacă se convine un termen înlocuitor și, prin urmare, nu se generează costuri suplimentare.

Costuri suplimentare

Timpul de călătorie va fi considerat timp de lucru. Pentru costurile generate pentru sosire și plecare precum și pentru înnoptări, vă rugăm să consultați tarifele forfetare enumerate în oferta noastră.

Cu excepția cazului în care s-a convenit altfel în scris, livrările și serviciile noastre se bazează pe legislația germană și sunt supuse dreptului de retenție, precum și condițiilor de vânzare și de livrare ale Schaeffler Technologies AG & Co. KG, valabile la data acceptării comenzii. La cerere, vă vom trimite condițiile de participare prin scrisoare sau fax.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare