Noțiune de căutare

Acest serviciu este pentru partenerul de dezvoltare. Clienții direcți, partenerii de distribuție și universitățile pot utiliza, de asemenea, această ofertă în anumite condiții.

Timpii de dezvoltare şi ciclurile de produse din ce în ce mai reduse îi pun pe constructorii de maşini şi furnizorii lor în egală măsură sub presiune. Numai cei care sunt capabili să reacționeze rapid şi în același timp într-un mod competent la noile cerinţe, câştigă avansul necesar în fața concurenţei. Schaeffler este partenerul potrivit pentru dumneavoastră.

Cu Bearinx-MAP aveți acum ocazia să modelați rigiditățile rulmenților în programele de simulare „Multi-Body”.

Care sunt precondițiile pentru utilizarea Bearinx-MAP?

Utilizarea Bearinx-MAP necesită un program de simulare „Multi-Body”în care pot fi definite User-Forces și se pot conecta programe externe.

Bearinx-MAP cuprinde:

  • o bibliotecă software (DLL)
  • o descriere a interfeței pentru conexiunea la programul de simulare „Multi-Body”
  • câmpuri caracteristice (* .bxm) pentru descrierea rigidității rulmentului

Condiţiile de utilizare pentru software, precum şi folosirea serviciilor necesare suplimentare se reglementează printr-un acord contractual reciproc.

Dacă solicitați Bearinx-MAP în secțiunea 'Autorizare', se va iniția un proces intern de luare a deciziilor la a cărui finalizare cu succes se va crea o zonă de descărcare pe Internet.

Interfața este deja integrată în următoarele programe MKS

Interfața, precum și DLL ca și element standard pentru utilizator sunt integrate în software-ul SIMPACK începând cu versiunea 9.2, în software-ul EXCITE™ începând cu versiunea 2016 precum și în software-ul RECURDYN începând cu versiunea 5, oferind astfel posibilitatea de a simula rulmenții de la Schaeffler. Licențierea și mentenanţa interfeței sunt realizate de producătorul de software.

Realizarea câmpurilor opționale cade în responsabilitatea Schaeffler. Folosirea câmpurilor opționale este reglementată de prevederile termenilor și condițiilor.

Software SIMPACK
Software FIRST
Software ADAMS
Software EXCITE
Software SIMDRIVE
Software RECURDYN
Software VIRTUALDYNAMIC
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare