Noțiune de căutare

BEARINX-online Easy Ballscrew

Modul gratuit de calcul pentru calculul rulmenților cu șuruburi

Modul gratuit de calcul pentru calculul rulmenților cu șuruburi

Serviciile bune au o tradiție îndelungată în cadrul grupului Schaeffler - la fel și dezvoltarea și producția de piese de precizie de cea mai înaltă calitate. Pentru utilizarea în siguranță a produselor noastre, vă oferim sprijinul necesar aflat deja în faza de dezvoltare.

Mai confortabil nici că se putea!

Cu noul modul online BEARINX „Easy Ballscrew”, puteți calcula ușor și convenabil durata de funcționare, valorile de montaj pentru preîncărcarea rulmentului și extensia axului ale rulmenților cu șurub. Puteți citi rezultatul calculului pentru documentația dvs. în format PDF.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Navigarea prin meniul explicativ permite o introducere rapidă și ușoară a datelor pentru structura modelului, selecția rulmenților și a datelor cazurilor de sarcină. Aici sistemele de arbori preconfigurate și elastice cu rulment fix/mobil sau cu rulment fix/mobil cu extensie de ax pot fi modificate în funcție de utilizare. Datele de geometrie și datele de calcul ale rulmenților INA și FAG sunt încărcate dintr-o bază de date integrată. Forțele din antrenare cu poziția, numărul de rotații și forța în direcția x a piuliței axului precum și sarcini suplimentare (spre exemplu din antrenarea curelei) pot fi analizate într-un spectru de sarcini. Informațiile despre mediul de lubrifiere completează datele introduse.

Înregistrare și autentificare

Programul de calcul „Easy Ballscrew” este disponibil exclusiv online și poate fi utilizat nelimitat în mod gratuit. După înregistrarea inițială și un rezultat pozitiv în urma verificării veți putea începe calculul.

către înregistrare/autentificare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare