Noțiune de căutare

Bearinx-online Easy EMachine

Modul gratuit de calcul pentru calculul fiabil al rulmenților fuliilor pentru cabluri

Modul gratuit de calcul pentru calculul online al motoarelor electrice și al generatoarelor

Modulul online Bearinx „Easy E Machine” vă permite să calculați motoarele electrice și generatoarele in baza solicitărilor lor tipice datorita solicitărilor mecanice și câmpuri electromagnetice și să selectați un rulment adecvat și fiabil.
Acest program de calcul este disponibil online și poate fi utilizat gratuit.

Mai confortabil nici că se putea!

Cu „Easy E Machine” puteți calcula motoare electrice și generatoare orizontale, verticale, indiferent de orientare. Greutățile axului, pachetelor de tole de tablă, înfăşurări, forţe magnetice precum și alte solicitări configurabile vă stau la dispoziție la alegere. Acestea permit modelarea roților de curea, a roților dințate și a excentricelor la diferite turații şi scenarii de încărcare.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

În timpul calculării veți fi ghidat pas cu pas prin program cu ajutorul unui meniu confortabil; intrările vor fi vizualizate pentru control. Nu în ultimul rând, rulmenții pot fi calculați în multe variații ca și nucleu al mașinii electronice. Datele rulmenților INA și FAG sunt încărcate convenabil dintr-o bază de date integrată. Toate datele introduse vor fi stocate local. În plus, rezultatele și toate datele introduse vor fi documentate în detaliu într-un fișier PDF.

Înregistrare și autentificare

Programul de calcul „Easy EMachine” este disponibil exclusiv online și poate fi utilizat gratuit. După înregistrarea inițială și un rezultat pozitiv în urma verificării veți putea începe calculul.

către înregistrare/autentificare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare