Noțiune de căutare

Bearinx-online Easy Friction

Modul de calcul gratuit pentru calcularea detaliată a fricțiunii rulmenților

BEARINX-online Easy Friction

Serviciile bune au o tradiție îndelungată în cadrul grupului Schaeffler - la fel și dezvoltarea și producția de piese de precizie de cea mai înaltă calitate. Pentru utilizarea în siguranță a produselor noastre, vă oferim sprijinul necesar aflat deja în faza de dezvoltare.

Mai confortabil nici că se putea!

Cu noul modul Bearinx-online „Easy Friction”, pot fi calculate toate forțele de fricțiune în punctele discrete ale suprafețelor de contact din rulment. Astfel, fricțiunea de rulare și de alunecare din zona de frecare din elementele fixe, amestecate și lichide vor fi analizate. În plus, în cadrul acestei metode se utilizează inclusiv pierderile din zona fără sarcină, pierderile caracteristicii lubrifiantului și ale componentelor de fricțiune a garniturii.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Navigarea prin meniul explicativ permite o introducere rapidă și ușoară a datelor pentru structura modelului, selecția rulmenților și a condițiilor de operare. În acest caz, ansamblul de rulmenți pentru sistemul de arbore elastic poate fi modelat cu rulmenți ficși/mobili sau ca un ansamblu de rulmenți angajați. Datele de geometrie ale rulmenților INA și FAG sunt încărcate dintr-o bază de date integrată. Ca și date de funcționare, introduceți sarcinile pe sistemul arborelui, numărul de rotații al arborelui, clasa de degajare sau poziția axială a rulmenților. Informațiile despre mediul de lubrifiere completează datele introduse. Puteți citi rezultatul calculului pentru documentația dvs. în format PDF.

Înregistrare și autentificare

Programul de calcul „Easy Friction” este disponibil exclusiv online și poate fi utilizat nelimitat în mod gratuit. După înregistrarea inițială și un rezultat pozitiv în urma verificării veți putea începe calculul.

către înregistrare/autentificare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare