Noțiune de căutare

BEARINX-online Easy Pump

Modul gratuit de calcul pentru calculul online al pompelor de lichid

Modul gratuit de calcul pentru calculul online al pompelor de lichid

Serviciile bune au o tradiție îndelungată în cadrul grupului Schaeffler - la fel și dezvoltarea și producția de piese de precizie de cea mai înaltă calitate. Pentru utilizarea în siguranță a produselor noastre, vă oferim sprijinul necesar aflat deja în faza de dezvoltare.

Mai confortabil nici că se putea!

Cu noul modul BEARINX-online „Easy Pump” puteți calcula confortabil și convenabil rulmenții pompelor de lichid. Selectarea rulmenților se face cu ajutorul bazei de date extinse Schaeffler, ceea ce face posibilă analizarea datelor precise de geometrie a rulmentului în cadrul calculului. Pentru evaluarea conceptului de rulment, pe lângă durata de funcționare a rulmenților individuali, se generează valori orientative pentru deplasarea punctuală a arborelui în timpul funcționării, precum și tensiunea comparativă a acestora. Rezultatele calculului și datele introduse vă sunt puse la dispoziție într-un document PDF detaliat.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Interfaţă comodă cu utilizatorul

În timpul calculului, veți fi ghidat prin program pas cu pas prin pagini de dialog auto-explicative. Acest lucru permite introducerea rapidă și ușoară a datelor pentru structura modelului, selectarea rulmenților și a datelor privind situația de încărcare. În plus, programul oferă posibilitatea de a crea un rotor, de a introduce date în ceea ce privește ajustajele pentru arbore carcasa și de a defini mai precis condițiile de lubrifiere. Intrările sunt vizualizate pentru control și pot fi stocate local în mod convenabil.

Înregistrare și autentificare

Programul de calcul „Easy Pump” este disponibil exclusiv online și poate fi utilizat în mod gratuit. După înregistrarea inițială și un rezultat pozitiv în urma verificării veți putea începe calculul.

către înregistrare/autentificare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare