Noțiune de căutare

BEARINX-online Easy RopeSheave

Modul gratuit de calcul pentru calculul fiabil al rulmenților fuliilor pentru cabluri

Modul gratuit de calcul pentru calculul fiabil al rulmenților fuliilor pentru cabluri

Serviciile bune au o tradiție îndelungată în cadrul grupului Schaeffler - la fel și dezvoltarea și producția de piese de precizie de cea mai înaltă calitate. Pentru utilizarea în siguranță a produselor noastre, vă oferim sprijinul necesar aflat deja în faza de dezvoltare.

Mai confortabil nici că se putea!

Cu noul modul online BEARINX „Easy RopeSheave” se poate calcula capacitatea portantă statică a sarcinii și durata de funcționare a rulmenților de roți de transmisie pentru cablu simple sau multiple. Datele precise ale geometriei interioare a rulmentului, inclusiv profilurile elementelor de rulare și ale șinelor de rulare sunt analizate. Puteți citi rezultatul calculului pentru documentația dvs. în format PDF.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Navigarea prin meniul explicativ permite o introducere rapidă și ușoară a datelor pentru structura modelului, selecția rulmenților și a condițiilor de operare. Pot fi modelate până la opt roți de transmisie pentru cablu și unul sau doi rulmenți per roată de transmisie pentru cablu precum și o bucșă de oțel opțională între rulmenți și roata de transmisie pentru cablu. Datele de geometrie ale rulmenților INA și FAG sunt încărcate dintr-o bază de date integrată. Pentru calcularea unui caz de sarcină static sau a patru cazuri de sarcină dinamice sunt necesare următoarele date de funcționare

  • forța cablului,
  • arc de contact,
  • tracțiune oblică,
  • viteza de cablu,
  • timpul unității centrale de calcul și
  • temperatura sistemului.

Înregistrare și autentificare

Programul de calcul „Easy RopeSheave” este disponibil exclusiv online și poate fi utilizat nelimitat în mod gratuit. După înregistrarea inițială și un rezultat pozitiv în urma verificării veți putea începe calculul.

către înregistrare/autentificare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare