Noțiune de căutare

Sistemul liniar Easy Bearinx-online

Modul gratuit de calcul pentru calcularea sistemelor liniare INA
Modul online pentru sisteme liniare

Sistemul liniar Easy BEARINX-online

Pe lângă cunoscutul software online pentru ghidaje de șine de profil „Easy Linear”, noul modul Bearinx-online „Sistemul liniar Easy” se alătură în mod natural programelor noastre de calcul liniar de încredere.

Cu „Sistemul liniar Easy” este posibilă acum calcularea duratei de funcționare nominale și a capacității portante statice a sistemelor de poziționare cu mai multe axe cu module liniare INA antrenate. Factorii de influență tipici ai produsului sunt importanți:

  • Conectarea tuturor axelor pentru un calcul al sistemului liniar închis
  • Analizarea maselor bazelor de masă și de mașini, chiar și pe mai multe axe
  • Calcularea posibilelor deformații ale sistemului liniar prin setarea punctelor de operare.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Navigarea explicativă prin meniu permite introducerea rapidă și ușoară a datelor. Pe baza sistemelor de poziționare preconfigurate cu 1, 2 sau 3 axe și o aliniere liberă a mecanismelor de acționare, sistemul liniar dorit va fi găsit rapid și va fi populat cu parametrii necesari.

Toate datele de funcționare necesare pot fi introduse separat pentru fiecare axă - ghidat în mod convenabil de meniu. Fereastra de dialog pentru introducerea ciclurilor de încărcare arată punctele forte ale noului program online. Opțional, aici se pot introduce viteza, accelerația, timpul sau căile de deplasare pentru fiecare axă, unde se creează o diagramă de mișcare rezultată într-un mod automat.

Înainte de calcul este disponibilă selecția unei game cuprinzătoare de produse ale modulelor liniare INA și ale mecanismelor de acționare.

Configurație
Interfaţă comodă cu utilizatorul

Cerere de ofertă automată

Cerere de ofertă automată

După calcularea cu succes veți primi prin e-mail un rezumat al celor mai importante rezultate împreună cu fișierul de intrare și un document de rezultate în format PDF în anexă.

Pe lângă acestea în acest e-mail veți primi și un link pentru a genera o cerere de ofertă. Aceasta include o listă de componente generată automat pentru sistemul liniar pe care l-ați creat, precum și un câmp de introducere text în care puteți specifica mai în detaliu cererea dvs. Acest lucru permite specialiștilor noștri să creeze rapid o ofertă personalizată pentru dvs.

Înregistrare și autentificare

Programul de calcul „Sistemul liniar Easy” este disponibil exclusiv online și poate fi utilizat nelimitat în mod gratuit. După înregistrarea inițială și un rezultat pozitiv în urma verificării veți putea începe calculul.

către înregistrare/autentificare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare