Noțiune de căutare

Calculul liniar BEARINX-online

Software de calcul performant de la INA/FAG - disponibil online pentru clienți.
Acest serviciu este disponibil pentru clienții direcți ai Schaeffler și pentru partenerii de distribuție Schaeffler.

Imagine de calcul liniar

Instrumentele uzuale de calcul de pe piaţă folosesc în principal proceduri de calcul foarte simplificate (proceduri de catalog). Deplasările, basculările şi analizarea şinelor rigide respectiv elastice şi corpul portant sunt ignorate în mare măsură. De asemenea distribuţia internă a sarcinii în rulment - decisivă pentru durata de viaţă a produsului - se stabileşte în majoritatea cazurilor printr-o procedură detaliată.

Cu calculul liniar BEARINX-online vi se oferă posibilitatea de a calcula solicitarea reală prin luarea în considerare a diferitelor sarcini şi a comportamentului elastic al rulmentului liniar cu şină şi sanie. Distribuția internă a sarcinii din rulment este determinată exact până la presiunea de contact, luând în considerare profilul elementului de rulare și diferite clase de pretensionare.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Construcție convenabilă a sistemelor liniare cu acces la baza de date a rulmentului
Construcție convenabilă a sistemelor liniare cu acces la baza de date a rulmentului

Algoritmii calculului liniar BEARINX-online sunt identici cu cei ai BEARINX, care se foloseşte în cadrul Grupului Schaeffler. Calculul liniar al BEARINX-online permite calculul sistemelor liniare cu axe multiple.

O interfață cu utilizatorul implementată în Java vă ajută la introducerea datelor și vă oferă, prin reprezentarea grafică a modelului, precum și a structurii arborescente cu obiecte, o imagine de ansamblu a modelului, precum și un control asupra datelor introduse.

Sistemul liniar standard cu două şine şi patru lagăre liniare RUE45-E
Sistemul liniar standard cu două şine şi patru lagăre liniare RUE45-E

Datele și geometria rulmenților liniari din gama completă de produse Schaeffler din catalog sunt disponibile într-o bază de date integrată și pot fi încorporate în model. Calculele în sine se efectuează pe un server de calcul performant la sediul Schaeffler.

Inginerii de consiliere vă stau la dispoziție

Fișierele de proces create în calculul liniar BEARINX-online sunt compatibile cu versiunea completă a BEARINX, astfel încât împărtășirea acestor fișiere de proces facilitează comunicarea cu serviciul nostru de inginerie evitându-se astfel efortul dublu.

O documentaţie a rezultatelor în format HTML, precum şi prezentarea grafică a presărilor şi a distribuţiei interne a sarcinii rulmenților înlesneşte analiza variantelor posibile de construcţie. Un sistem de asistenţă precum şi tutorialul online vă vor ajuta să exploatați întregul potenţial al calculului liniar BEARINX-online.

Intensificarea colaborării

Prin calculul liniar BEARINX-online nu s-a avut în vedere mutarea serviciilor de consiliere şi de calcul ale Schaeffler la client. Din contră, dorim să stabilim o relaţie strânsă de colaborare cu dumneavoastră. Scopul este de a lua împreună cu dumneavoastră decizia corectă în privinţa rulmenților liniari, încă din faza de construcţie, pentru a scurta timpii de dezvoltare în cadrul companiei dumneavoastră

Utilizare reglementată contractual

Dacă solicitați calculul liniar BEARINX-online în secțiunea 'Autorizare', se va iniția un proces intern de luare a deciziilor la a cărui finalizare cu succes se va crea o ofertă de contract.

După semnarea contractului vom crea datele de autentificare și vă vom invita la o școlarizare de două zile la Academia Schaeffler din Herzogenaurach. Ulterior are loc activarea finală a modulului de calcul.

Taxe de introducere

Pentru pregătirea calculului liniar BEARINX-online pe internet precum și pentru școlarizarea de două zile se aplică următoarele costuri:

  • 1 participant 2000 €
  • 2 participanți 3600 €
  • 3 participanți 4800 €
  • 4 participanți 5600 €
  • fiecare participant ulterior +400 €

Nu se percep alte taxe de licență sau de întreținere.

Limitările versiunii de client

Calculul liniar BEARINX-online se utilizează pentru proiectarea preliminară a produselor. Serviciul de inginerie Schaeffler responsabil va fi consultat pentru proiectarea finală și selecția produselor.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare