Noțiune de căutare

Condiții

Acest serviciu este disponibil pentru clienții direcți ai Schaeffler și pentru partenerii de distribuție Schaeffler.
Inclusiv universităţile pot folosi această ofertă.

Cu BEARINX-online oferim clienților posibilitatea de a putea efectua singuri calcule detaliate în ceea ce privește rulmentul, cu un instrument performant. Colaborarea intensivă reduce timpii de dezvoltare și ciclurile de produse, devenind astfel un factor concurențial decisiv. Numai cei care reacţionează rapid dar şi competent câştigă avansul necesar.

Descoperiți posibilitățile programului nostru de încredere, BEARINX!

Care sunt precondițiile pentru utilizare?

Utilizarea calculului arborilor BEARINX-online este reglementată printr-un acord contractual reciproc. Pentru introducerea programului, va avea loc o școlarizare de o zi la Academia Schaeffler din Herzogenaurach, unde veți cunoaște interfața cu utilizatorul, structura modelelor și interpretarea rezultatelor. Pentru şcolarizare, precum şi pentru înregistrarea la BEARINX-online, se percep cheltuieli suplimentare.

Cerinţe de sistem

Procesul propriu-zis de calcul se realizează la Schaeffler cu servere performante, hardware-ul local administrează doar interfaţa cu utilizatorul. De aceea cerințele în ceea ce privește hardware-ul dumneavoastră local sunt reduse.

Hardware

  • Procesor: 500 MHz sau mai mult
  • Memorie: cel puţin 256 MB (se recomandă 512 MB)
  • Rezoluţie: 1024 x 768 sau mai mult
  • 124 MB spaţiu liber pe hard disk
  • Conexiune internet prin ISDN (se recomandă DSL)

Software

  • Java SE Runtime Environment
  • Adobe® Flash® Player
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare