Noțiune de căutare

Condiții

Acest serviciu este disponibil pentru clienții direcți ai Schaeffler și pentru partenerii de distribuție Schaeffler.

Timpii de dezvoltare şi ciclurile de produse din ce în ce mai reduse îi pun pe constructorii de maşini şi furnizorii lor în egală măsură sub presiune. Numai cei care sunt capabili să reacționeze rapid şi în același timp într-un mod competent la noile cerinţe, câştigă avansul necesar în fața concurenţei. Cu INA şi FAG aţi găsit partenerul potrivit.

De aceea le oferim clienţilor şansa de a se folosi de posibilităţile excepţionale ale BEARINX. Cu calculul arborilor BEARINX-online aveţi acces acum la noul modul integrat în BEARINX pentru dimensionarea rulmenților arborilor.

Care sunt precondițiile pentru utilizare?

Utilizarea calculului arborilor BEARINX-online este reglementată printr-un acord contractual reciproc. Pentru introducerea programului, va avea loc o școlarizare de două zile la Academia Schaeffler din Herzogenaurach, unde veți cunoaște interfața de utilizatori, structura modelelor și interpretarea rezultatelor. Prima zi de școlarizare se axează pe structura modelului de bază iar a doua zi de școlarizare în mod special pe ansamblul arborelui pentru construcția rulmentului principal de arbore și simularea dinamică. Pentru şcolarizare, precum şi pentru înregistrarea la BEARINX-online, se percep cheltuieli suplimentare.

Cerinţe de sistem

Procesul propriu-zis de calcul se realizează la INA cu servere performante, hardware-ul local administrează pur şi simplu interfaţa cu utilizatorul. De aceea cerinţele în ceea ce privește hardware-ul dumneavoastră local sunt reduse.

Hardware

  • Procesor: 500 MHz sau mai mult
  • Memorie: cel puţin 256 MB (se recomandă 512 MB)
  • Rezoluţie: 1024 x 768 sau mai mult
  • 124 MB spaţiu liber pe hard disk
  • Conexiune internet prin ISDN (se recomandă DSL)

Software

  • Java SE Runtime Environment cu extensie 3D
  • Adobe® Flash® Player
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare