Noțiune de căutare

BEARINX-VIP

Prin BEARINX-online, cu BEARINX-VIP se poate modela nu numai un sistem de arbori, ci și o transmisie completă care poate fi analizată până la fiecare contact de rulare individual. Influența încovoierii arborelui asupra distribuției sarcinii rulmentului este analizată precum și influența elasticității contactelor de rulare și, opțional, și influența mediului elastic. Elasticitățile mediului pot fi luate în considerare cu ajutorul matricelor de numere de influență FE.

Rulmenții pot fi transferați dintr-o bază de date integrată în modelul de calcul, astfel încât datele de profil stocate să fie luate în considerare și în calcul. Pentru jocul de funcționare sunt disponibili asistenți de introducere date unde se pot oferi informații despre temperaturi, toleranțe și rugozitatea inelelor și a cuzineților rulmentului. În plus, se poate efectua un calcul suplimentar al rigidității în punctul de operare.

BEARINX-VIP oferă posibilitatea de a efectua atât calcule pentru transmisii decuplate cât și pentru cele închise.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Interfaţă comodă cu utilizatorul
Interfaţă comodă cu utilizatorul

BEARINX-VIP oferă o vizualizare 3D estetică a modelului de calcul, precum și vizualizarea rezultatelor distribuției sarcinii și a distribuției presiunii.

Inginerii de consiliere vă stau la dispoziție

Reacțiunile arborilor reprezentate grafic
Reacțiunile arborilor reprezentate grafic
Rulmenţi din baza de date INA/FAG
Rulmenţi din baza de date INA/FAG

BEARINX-VIP și versiunea completă BEARINX utilizează aceleași modele și algoritmi de calcul, astfel încât procesele de calcul să poată fi interschimbate cu ușurință iar comunicarea cu serviciul nostru de inginerie să fie facilitată.

O documentație clară a rezultatelor precum şi prezentarea grafică a reacțiunilor arborilor şi distribuția internă a sarcinii rulmenților și a rulmenților cu role, precum și diagramele caracteristice pentru presiunea hertziană vă ajută să analizați mai ușor variantele de construcție.

Un sistem de asistență și un tutorial vă vor oferi asistență atunci când aveți nelămuriri.

BEARINX-VIP calculează durata de funcționare de referință modificată conform ISO TS 16281 (engleză) respectiv DIN 26281 (germană) în conformitate cu stadiul actual al tehnicii.

Software de calcul performant de la INA/FAG - versiune pentru partenerii de dezvoltare

BEARINX este un program de calcul pentru analiza rulmentului în sisteme complete de transmisii și arbori care combină cunoștințe de inginerie de încredere și actuale cu opțiuni de analiză inovatoare. În cadrul Schaeffler, programul este dezvoltat de experți pentru experți. Performanța deosebită a programului, combinată cu consilierea tehnică indispensabilă a serviciului nostru de inginerie, precum și experiența practică a clienților noștri duc la soluții inovatoare și competitive din punct de vedere tehnic.

Intensificarea colaborării

Prin dezvoltarea BEARINX-VIP nu s-a avut în vedere mutarea serviciilor de consiliere şi de calcul ale Schaeffler la client. Din contră, dorim să stabilim o relaţie strânsă de colaborare cu dumneavoastră. Scopul este de a lua împreună cu dumneavoastră decizia corectă în privinţa rulmenților încă din faza de construcţie, pentru a scurta timpii de dezvoltare în cadrul companiei dumneavoastră.

Utilizare reglementată contractual

La baza utilizării BEARINX-VIP se află un acord reciproc. Acesta reglementează condițiile de utilizare pentru software și utilizarea serviciilor suplimentare, cum ar fi școlarizarea și asistența. Condițiile asociate sunt formulate în scris sub forma contractului de utilizare sau de consultanță.

Introducere

Pentru pregătirea aplicației locale BEARINX-VIP se va percepe o taxă unică de introducere. Aceste costuri includ realizarea unei zone de descărcare pe internet precum și costurile unui seminar de două sau trei zile, adaptat nevoilor dvs. de utilizare.

Se aplică taxe anuale de licențe și de mentenanță.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare